Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.Se adauga untul moale, apoi faina amestecata cu gris.Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora.
Ca sa fiu sigura de reusita supei si de faptul ca vor manca cu pofta,i-am implicat si pe pitici la decupat stelute.Si ca de obicei,au fost foarte incantati si erau tare nerabdatori sa le ajunga randul.
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.
Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce pus ,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.
Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.Galustele se pun in supa fierbinte si se fierb cateva minute. Se serveste cu patrunjel verde tocat.
Comentarii:
Nu mi-a placut!