Fierbem carnea cu legumele in apa cu sare cam 30 minute. Cand a fiert carnea, se dezoseaza si se taie maruntel.
Cat timp carnea fierbe pregatim grisul pentru galuste astfel:
Intr-o cescuta spargem oul, il batem cu o furculita si cu un varf de cutit de sare, piper si gris cat sa devina o pasta nu foarte groasa. Sa curga putin. Punem amestecul in frigider 5-10 minute, dupa care luam cu o lingurita cate putin si punem galustele formate in supa. Pentru a nu se lipi amestecul de lingurita, udam lingurita inainte intr-o cana cu apa. Galustele mai fierb impreuna in supa 10 minute, inchidem focul si presaram deasupra marar tocat.
Arata foarte bine spun eu cred ca e si deliceoasa hai sa vedem ce spune mami spune ca arata bine si osa faca cred ca e delicioasa dar eu zic ca nu e asa de delicioasa ca upa de perisoare sica pulpele in punga magica si piureul miami
Comentarii (23):
Nu se poate spune ca e o supa de galuste ci una cu galuste, pt. ca de fapt e de pui si legume.
Super
Naspa.
Asadar, supa de pui comunista: Pui apa la fiert, pui morcovi, pui patrunjel, pui taietei. Pui nu pui!
Bun
Buna rau
Excelenta
Imi plac dar nu imi reusesc niciodata,ies ffftari .nu gasesc explicatia
Arata foarte bine spun eu cred ca e si deliceoasa hai sa vedem ce spune mami spune ca arata bine si osa faca cred ca e delicioasa dar eu zic ca nu e asa de delicioasa ca upa de perisoare sica pulpele in punga magica si piureul miami
Bunaaaaa!