Supa de galuste
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Fierbem carnea cu legumele in apa cu sare cam 30 minute. Cand a fiert carnea, se dezoseaza si se taie maruntel.
Cat timp carnea fierbe pregatim grisul pentru galuste astfel:
Intr-o cescuta spargem oul, il batem cu o furculita si cu un varf de cutit de sare, piper si gris cat sa devina o pasta nu foarte groasa. Sa curga putin. Punem amestecul in frigider 5-10 minute, dupa care luam cu o lingurita cate putin si punem galustele formate in supa. Pentru a nu se lipi amestecul de lingurita, udam lingurita inainte intr-o cana cu apa. Galustele mai fierb impreuna in supa 10 minute, inchidem focul si presaram deasupra marar tocat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
merceleo
Nu se poate spune ca e o supa de galuste ci una cu galuste, pt. ca de fapt e de pui si legume.
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Naspa.
anonymous
Asadar, supa de pui comunista: Pui apa la fiert, pui morcovi, pui patrunjel, pui taietei. Pui nu pui!
anonymous
Bun
anonymous
Buna rau
anonymous
Excelenta
N
nex
Imi plac dar nu imi reusesc niciodata,ies ffftari .nu gasesc explicatia
anonymous
Arata foarte bine spun eu cred ca e si deliceoasa hai sa vedem ce spune mami spune ca arata bine si osa faca cred ca e delicioasa dar eu zic ca nu e asa de delicioasa ca upa de perisoare sica pulpele in punga magica si piureul miami
anonymous
Bunaaaaa!