Supa cu galuste de legume

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se curata ceapa, morcovi, pastarnacul, telina, patrunjelul si se taie in cuburi sau rondele subtiri. Se curata de coaja si gulia si se taie fasii.
  • Se incinge uleiul intr-un vas si se caleste intai ceapa. Apoi se adauga restul legumelor, se amesteca si se inabusa 2-3 minute. Se toarna peste cca 1,5 l de apa, se adauga cubul knorr, sarea, foaia de dafin, piperul si mazarea.
  • Se fierb pana cand legumele sunt gata. In afara de mazare, restul legumelor se paseaza ca la un piureu. Se adauga apoi 2 linguri de gris si un ou.
  • Se amesteca bine si cu o lingurita se fac galuste care se adauga in zeama de supa. Se dau cateva clocote, pana cand galustele cad la fund. Se adauga verdeata.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super!!!!!!

abuz