Petitchef

Ragout de vita cu galuste din creier

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

agout:

Preparare

  • Creierul se tine 1/2 de ora in apa rece ca sa-i iasa fibrele de sange. Apoi se opareste in apa cu sare, piper boabe si cateva picaturi otet. Se scoate pe fartie absorbanta.
  • Cand se raceste se toaca cu o furculita. Feliile de paine se scufunda in lapte, apoi se storc si se faramiteaza. Patrunjelul tocat impreuma cu pesmetul se prajeste in cateva picaturi de ulei.
  • Intr-un bol se anesteca creierul, painea, pesmetul cu verdeata, cele doua galbenusuri, sare, piper si boiaua de ardei. daca este prea moale mai adaugati paine faramitata. Lasam putin la rece, dupa care facem gelustele.
  • Cel mai usor cu doua linguri udate, luam compozitie si dintr-o lingura in cealalata, dam forma de galusca. Dar merge si cu mana. Se prajesc in ulei incins.
  • Pe farfurie se serveste acest Ragout de vita alaturi de aceste galuste din creier, care inlocuiesc orice alta garnitura de orez, paste, cartofi.


Poze

Ragout de vita cu galuste din creier
Ragout de vita cu galuste din creier - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

16/01/2014

Super bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
26/06/2012

Nu am mancat niciodata creierul gatit in acest fel. pare a fi bun, voi incerca.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Descoperire incredibilă: intestinul este al doilea creier al nostru! Descoperire incredibilă: intestinul este al doilea creier al nostru! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează