Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Usturoiul tocat si el marunt se pune peste ceapa. Cand usturoiul si ceapa sunt calite se aduga bucatele de carne.
Si se stinge cu un pahar de apa, se lasa sa fiarba la foc mic, in jur de 20-25 minute, pana fierbe carnea. Intre timp preparam galustele Ouale se amesteca bine cu un praf de sare si cu faina. Trebuie sa iasa o compozitie putin mai groasa ca smantana.
Cand carnea este aproape fiarta se ia din compozitia de galuste cu o lingura si se pun galustele. Se vor umfla imediat. Se ia din zeama in care fierbe papricasul cateva linguri care se amesteca cu bulionul si sos de chili dupa gust.
Apoi se pune peste papricasul care este aproape fiert, se pune piper si se mai lasa 5 minute. La sfarsit se pune patrunjel tocat si se stinge focul. Si gata papricasul. Noi servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti.
Comentarii:
Sheet
Super buna!
Super
Lasa gura apaaaa