Papricas de pui cu smantana
Ingrediente
Preparare
- Si prajit-o intr-o lingura de unt si una de ulei, pana s-a coagulat sangele, apoi scos-o si pastrat-o la cald. mai adaugat o lingura de ulei, si prajit ceapa, peste care presarat boia, nu foarte multa.
- Cand ceapa s-a muiat, adaugat carnea, supa fierbinte, si lasat sa fiarba cu capac, dar fara sa fie acoperita total cratita. Intre timp am pregatit sosul, amestecat smantana, faina si laptele si omogenizat bine-bine.
- Cand sosuletul a scazut, si carnea incepea sa se desprinda de pe os, tras cratita de pe foc si adaugat ingroseala.mai lasat sa dea cateva clocote, si stins focul.
Nutriție
- Carbo: 10.7g
- Grăsimi: 8.1g
- Grăsimi sat.: 4.3g
- Proteine: 17g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 4.9g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
n-i--
Am fost si eu printre cei care au criticat retetele postate de SilviaU, dar, dupa ce am urmarit aceiasi reteta pe siteul ei, mi-am dat seama ca publicarea retetei cu dezacorduri gramaticale si trunchita, nu este din cauza celei care o propune, ci din cauza analfabetilor si retardatilor angajati in redactia PETITCHEF, si a sefilor acestora, care nu citesc ce se publica. Aceste enormitati, nu sunt in concordanta cu ce scrie aceasta SilviaU. Nu cunosc aceasta persoana, dar pentru a va convinge ca este asa,accesati siteul autoarei cu reteta expusa, pentru a incerca ceva ce sa va iasa. Nu mai pierdeti timp si nu va mai enervati citind ce scriu acesti analfabeti. Sfat pentru SilviaU: de fiecare data cand va publica o reteta, dati siteul cu denumirea retetei pentru ca cei ce vor sa o citeasca corect si nu mai dati replici dure celor care in nestiinta de cauza va adreseaza cuvinte urate si jignitoare.
anonymous
Foarte bun
badea_c2016
Te rog mult sa publici aici care este adresa site-ului tau ca sa putem citi ca lumea retetele. Imi dau seama ca trebuie sa fie gustoase si e mare pacat ca nu putem afla exact cum le faci.
Nicolaer
Chiar esti nesimtitä
TUDOSIE
Draga Constanta, denumirea de PAPRICAS vine din maghiarul ,,paprikas,, si nu inseamna neaparat ardei sau boia, este o mancare specific ungureasca,,tejfeles paprikas,, si este exact aceasta mancare din carne de pui cu smantana si galuste, numai ca, galustele de fierb separat in apa cu sare si fiecare serveste cata carne si cate galuste doreste, nu se amesteca.
John_
Uite Silvia, azi vreau sa fiu serios. Te-am facut in toate felurile, tu ai raspuns la fel. Ok, trecem peste toate. Mai frate, mai omule, de ce nu faci ceva sa intrerupi aceste preluari deformate de pe site-ul tau? Ce te retine? Ai vreun protocol cu ei? Din comentariile vechi rezulta ca aceasta stare dureaza de mult.
i142703
Nu m-a deranjat la aceasta reteta decat exprimarea, nu mai stim sa vorbim corect romaneste?
Sun foarte urat la ureche!
mariane
Voi pregati acest preparat, cat de curand.
anonymous
No bine , no ! Usturoi kicsit nu pune ?

constanta_s2014
Bai fratilor, ma scoateti din minti cu retetele voastre. Nu spun ca nu e buna, o fi , dar n-are nici in clin nici in maneca cu papricasul. Cand spui PAPRICAS te gandesti la "paprika", adica la ardei. In cazul acestei retete unde este ardeiul ca nici pe langa el n-a trecut, iar faptul ca ai pus putina boia asta nu se pune pentru ca o punem la multe alte mancaruri (eu si la varza pun putina) si nici uneia nu-i spunem papricas. Ce ai facut tu aici este ceva intre ciulama si pui cu smantana si nici pe departe papricas, asa ca schimba-i numele ca duci oamenii in eroare. Spun inca odata : cred ca este bun ce ai facut dar NU ESTE PAPRICAS !
Punctează această reţetă