Am calit bucatile de pui in putin ulei.Cand s-a rumenit putin l-am scos si in uleiul ramas am pus la calit ceapa, ardeiul si usturoiul.Cat ele se caleau am macinat piperul boabe (eu am avut unul colorat) si chimenul.Vroiam aroma chimenului dar nu sa-l rod.Cand ceapa era translucida am adaugat puiul inapoi in cratita si doua polonice de apa.Le-am tinut acoperite la foc mediu vreo 10 minute.Dupa cele 10 minute am adaugat rosiile si condimentele. Am tinut la foc mic pana carnea a fost facuta. In timp ce puiul isi vedea de treaba aveam o oala cu apa si sare pe foc pentru gnocchi.Cand apa clocotea si puiul era 99% facut am pus la fiert gnocchi.Se fac repede, in vreo 2 minute.Cand sunt gata ei se ridica la suprafata apei in care fierb. Daca sosul vi se pare prea zemos si il vreti mai gros se poate adauga 1 lingura de faina. Pofta buna!
Comentarii:
Puiul l-aţi tranşat în viu sau după.>>>>>??? Paprica nem!!!
Reteta data pe jumatate...galutele cum se fac??????ca puiul cu sos stie toata lumeasa-l faaca...
La pamant!
Foarte bun! Am tot cautat o reteta de papricas ca lumea dar nu am fost multumita.Acum ,da! Multumesc!
Papricas vine de la paprika,adica ardei ! nici vorba de rosii ! sosul e unul de smintina si boia [dulce si/sau iute]