Carne se pune la prajit in ulei, adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand.Cand aceasta este facuta, se scoate pe un platou iar in uleiul de la carne se pune ceapa tocata marunt.Se adauga boiaua si bulionul, se mai pune apa si se adauga carnea.
Dupa ce adaugat carnea o mai lasam sa fiarba acoperita cateva minute. Punem sare si piper, si daca nu este destul de groasa compozitia, adaugam 1-2 linguri faina.
Ingredientul secret la acesta mancare este ardeiul copt taiat fasii.Secretul meu bine pastrat este acum divulgat.Il adaugam si pe el langa carne, sa fiarba nitelus sa dea gust bun. Intre timp facem galustele: batem oul cu sare, apoi adaugam faina si apa.
Trebuie sa obtinem un aluat mai moale. Intr-o cratita punem la fiert apa cu sare, si cand da in clocot punem cu lingurita din aluat cate o galusca.
Galusca se va ridica la suprafata, daca nu se ridica se va mai adauga putina apa in aluat. Se lasa sa fiarba cca 5 minute.Cand sunt fierte, le scoatem cu spumiera si le punem in sos. Se mai lasa sa fiarba 10 minute la foc mic.
Comentarii:
O fac si eu diseara