Pentru toți cei care caută un fel de mâncare de familie rapid de făcut, acest pui baschez făcut la Cookeo va deveni cel mai bun aliat al tău ;-) Și în timp ce se gătește încet, nu ezita să prepari orez sau cartofi pentru a însoți așa cum trebuie. Vă lăsăm mai jos pașii detaliați ai rețetei noastre
Tăiați ceapa, tăiați puiul în bucăți și tăiați ardeii fâșii. Pregătiți restul ingredientelor.
Porniți Cookeo și setați-l în modul „Călire”. Cand tigaia este preîncalzita se toarnă uleiul de măsline, se adaugă ceapa si puiul. Se lasă să se rumenească 2 până la 3 minute, amestecând.
Adăugați ardeii și pulpa de roșii. Se condimenteaza cu sare, piper, piper roșu si se adaugă apa.
Ieșiți din modul de călire și începeți gătitul sub presiune timp de 8 minute. Închideți capacul. Când gătirea este terminată, deschideți și goliți vasul de gătire.
Mare "chestie"! E doar o tocana obisnuita facuta pe repede inainte. Nu are absolut nimic wow! E mult mai gustoasa facuta lent, la foc mic, ca sa se intrepatrunda gusturile si nici asa nu dureaza mult gatirea pentru ca puiul e foarte fraged. Aparatul asta nu e pentru cele care "nu au timp", e pentru puturoasele duse la extrem.
Comentarii:
Cred ca este buna Am si eu aparatul si o incerc
Mare "chestie"! E doar o tocana obisnuita facuta pe repede inainte. Nu are absolut nimic wow! E mult mai gustoasa facuta lent, la foc mic, ca sa se intrepatrunda gusturile si nici asa nu dureaza mult gatirea pentru ca puiul e foarte fraged. Aparatul asta nu e pentru cele care "nu au timp", e pentru puturoasele duse la extrem.
Cred ca merge si la clasica cratita. Sigur am s-o incerc si eu !