Papricas de pui

Papricas de pui
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pui la cuptor-petitchef


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Tocam ceapa cubulete dupa care o dam la calit. Mie sincer nu prea imi place sa calesc ceapa, asa ca imediat ce o pun in oala o inec intr-un pahar cu apa.
  • Lasam sa fiarba ceapa pana se inmoaie putin si ii adaugam boiaua, cand deja apa s-a evaporat. Adaugam aripioarele si le lasam sa se inabuse sub capac.
  • Turnam un pahar, doua de apa calda peste si pasta de ardei. Saram si piperam dupa care acoperim din nou cu capacul. In timp ce fierbe carnea taiem cubulete cartofii.
  • Cand carnea este de jumate fiarta , chiar mai bine de jumate, adaugam cartofii si inca 2, 3 pahare cu apa calda.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

05/10/2013

Comentariul tău:cea mai gustoasa

(0) (0) abuz
27/06/2013

?

(0) (0) abuz



+