Papricas de pui cu smantana
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
-
Spanac cu oua si smantana
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Flan cu smântână fără lactoză
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea se spala ,se taie bucati si se pune la prajit in putin ulei,pe fiecare parte pana isi schimba culoarea.Se scoate carnea si se tine la cald.
- In uleiul ramas calim ceapa tocata,pana devine sticloasa,adaugam boiaua,carnea,foaia de dafin si apa calda cat s-o cuprinda.
- Lasam sa fiarba bine carnea,apoi turnam smantana amestecata cu faina si o lingura de apa.Se poriveste de sare si piper.
- Mai lasam putin pana se ingroasa sosul.
Se poate servi alaturi de piure de cartofi,orez sau mamaliga.