Papricas de pui cu smantana

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Carnea se spala ,se taie bucati si se pune la prajit in putin ulei,pe fiecare parte pana isi schimba culoarea.Se scoate carnea si se tine la cald.
  • In uleiul ramas calim ceapa tocata,pana devine sticloasa,adaugam boiaua,carnea,foaia de dafin si apa calda cat s-o cuprinda.
  • Lasam sa fiarba bine carnea,apoi turnam smantana amestecata cu faina si o lingura de apa.Se poriveste de sare si piper.
  • Mai lasam putin pana se ingroasa sosul.
    Se poate servi alaturi de piure de cartofi,orez sau mamaliga.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super ușor

am gătit această rețetă
abuz