Papricas cu ciuperci

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
-
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Ciupercile se taie felii, iar ceapa si patrunjelul se toaca marunt.Cartofii se taie cubulete.
- Se inabusa ciupercile in ulei, se adauga ceapa, faina dizolvata in 25 ml apa rece, boiaua de ardei si cartofii.Se completeaza cu cantitatea de apa necesara fierberii, si se tine pe foc domol 20-30 de minute.Se adauga spre final sare, piper si smantana.
- Preparatul se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.Eliminati smantana sau inlocuiti-o cu smantana din soia si aveti un delicios preparat de post.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!