Petitchef

Papricas de peste

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pestele se curata, se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si pe prajeste in ulei incins pe ambele parti.
  • Cand s-a rumenit pestele un pic, se scoate si se pastreaza la cald. Cartofii se curata de coaja, si se taie cubulete. Cartofii se prajesc in uleiul in care am prajit pestele.
  • Dupa ce scoatem cartofii, in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata fideluta, la care adaugam bulionul si boiaua de ardei Se stinge cu apa si se lasa sa dea in fiert.
  • Mai adaugam usturoiul, cimbrul si condimentam cu sare si piper. Intr-o tava, aranjam la fund cartofii, apoi pestele si sosul.
  • Stropim totul cu vin si dam la cuptor pentru 40-50 minute. Servim cald , ornand cu patrunjel verde tocat marunt.


Întrebări:




Comentarii:

20/08/2017

Foarte bun!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
macovei_c2017
macovei_c2017, 18/08/2017

Am facut este mai buna ca plachia!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
John_, 18/08/2020

De unde scoateti ineptiile astea culinare?

(0) (0) Abuz
18/08/2017

Seamana putin cu plachia de peste. Eu raman totusi la plachie.

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 18/08/2017

Peste prajit, cartofi prajiti, ceapa prajita! Atata prajeala n-am mai intalnit la nicio mancare!

(2) (0) Abuz
Helena, 18/08/2017

Bleah!

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează