Papricas de peste

Papricas de peste
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pestele se curata, se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si pe prajeste in ulei incins pe ambele parti.
  • Cand s-a rumenit pestele un pic, se scoate si se pastreaza la cald. Cartofii se curata de coaja, si se taie cubulete. Cartofii se prajesc in uleiul in care am prajit pestele.
  • Dupa ce scoatem cartofii, in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata fideluta, la care adaugam bulionul si boiaua de ardei Se stinge cu apa si se lasa sa dea in fiert.
  • Mai adaugam usturoiul, cimbrul si condimentam cu sare si piper. Intr-o tava, aranjam la fund cartofii, apoi pestele si sosul.
  • Stropim totul cu vin si dam la cuptor pentru 40-50 minute. Servim cald , ornand cu patrunjel verde tocat marunt.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun!!!

am gătit această rețetă
abuz
macovei_c2017

macovei_c2017

Am facut este mai buna ca plachia!

am gătit această rețetă
abuz

John_

De unde scoateti ineptiile astea culinare?

abuz

anonymous

Seamana putin cu plachia de peste. Eu raman totusi la plachie.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Peste prajit, cartofi prajiti, ceapa prajita! Atata prajeala n-am mai intalnit la nicio mancare!

abuz

Helena

Bleah!

abuz