Papricas de peste

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pestele se curata, se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si pe prajeste in ulei incins pe ambele parti.
- Cand s-a rumenit pestele un pic, se scoate si se pastreaza la cald. Cartofii se curata de coaja, si se taie cubulete. Cartofii se prajesc in uleiul in care am prajit pestele.
- Dupa ce scoatem cartofii, in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata fideluta, la care adaugam bulionul si boiaua de ardei Se stinge cu apa si se lasa sa dea in fiert.
- Mai adaugam usturoiul, cimbrul si condimentam cu sare si piper. Intr-o tava, aranjam la fund cartofii, apoi pestele si sosul.
- Stropim totul cu vin si dam la cuptor pentru 40-50 minute. Servim cald , ornand cu patrunjel verde tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun!!!
am gătit această rețetă

macovei_c2017
Am facut este mai buna ca plachia!
am gătit această rețetă
J
John_
De unde scoateti ineptiile astea culinare?
anonymous
Seamana putin cu plachia de peste. Eu raman totusi la plachie.

constanta_s2014
Peste prajit, cartofi prajiti, ceapa prajita! Atata prajeala n-am mai intalnit la nicio mancare!
Helena
Bleah!
Punctează această reţetă