Papricas cu carne de caprioara
Ingrediente
2
Pentru galuste avem nevoie de :
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Legumele tocate marunt se inabuse in putin ulei de masline cu 2-3 linguri de apa se lasa 5 minute apoi se adauga carnea si se amesteca
- Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea turnam sucul de rosii si pasta de ardei, mai adaugam putina supa de legume cat sa acopere toate ingredientele.
- Asezonam cu delikat si piper si lasam sa fiarba cu capac cca 1,5-2 ore.Intre timp preparam galustele:intr-un castron batem ouale bine cu un praf de sare si daca doriti puteti pune si un varf de cutit de praf de usturoi.
- Praful de copt se amesteca cu faina si apoi incorporam faina in oua pana obtinem o pasta mai grosuta dar atentie nu foarte groasa deoarece riscam sa ne iasa galustele tari.
- Intr-o oala punem apa si sare , lasam sa clocoteasca apoi cu lingurita punem din compozitia de galuste in apa si le lasam sa fiarba cca 10 minute.
- Se strecoara iar cand mancarea este aproape gata punem galustele in ea , le lasam 5 minute sa isi i-a din aromele mancarii si deasupra punem verdeata tocata marunt inclusiv cimbrul.Serviti cu castraveti murati sau salata de sezon.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: