Papricas ardelenesc de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire25 min
- Se pune ceapa la calit si cand devine albicioasa ,se adauga boia si se mestica bine sa nu se prinda de oala.Se pune apoi carnea de pui(taiata marimi potrivite)si se lasa la inabusit sub capac aproximativ 10 minute(la foc mic)se toarte apa ferbinte peste carne,cat sa acopere carnea ,se da gust cu sare si piper si se lasa la fiert pana cand carnea este fiarta si mai scade putin din apa.
- Inainte de a se lua de pe foc se pune smantana(se face un sos din smantana cu si lingura de faina)si se amestica usor sa nu se prinda de oala.
Se serveste cu mamliguta calda.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 546Kcal
- Carbo: 10.5g
- Grăsimi: 25g
- Grăsimi sat.: 13.1g
- Proteine: 69.4g
- Fibre: 2.3g
- Zahăr: 5.5g
- ProPoints: 14
- SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (383g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Constanta
Super reteta.A iesit delicioasa!
am gătit această rețetă
N
Nelut
Cred ca n-ar fi rau si un ardei kapia rosu taiat marunt si prajit impreuna cu ceapa .