Papricas ardelenesc de pui

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
55 min
546 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min
  • Se pune ceapa la calit si cand devine albicioasa ,se adauga boia si se mestica bine sa nu se prinda de oala.Se pune apoi carnea de pui(taiata marimi potrivite)si se lasa la inabusit sub capac aproximativ 10 minute(la foc mic)se toarte apa ferbinte peste carne,cat sa acopere carnea ,se da gust cu sare si piper si se lasa la fiert pana cand carnea este fiarta si mai scade putin din apa.
  • Inainte de a se lua de pe foc se pune smantana(se face un sos din smantana cu si lingura de faina)si se amestica usor sa nu se prinda de oala.
    Se serveste cu mamliguta calda.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 546Kcal
  • Carbo: 10.5g
  • Grăsimi: 25g
  • Grăsimi sat.: 13.1g
  • Proteine: 69.4g
  • Fibre: 2.3g
  • Zahăr: 5.5g
  • ProPoints: 14
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (383g)
MMamichan

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Constanta

Super reteta.A iesit delicioasa!

am gătit această rețetă
abuz

Nelut

Cred ca n-ar fi rau si un ardei kapia rosu taiat marunt si prajit impreuna cu ceapa .

abuz