Inainte sa incepi sa prajesti puiul, pune la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, ii decojesti si ii tai cubulete potrivit de mari.
Cand cartofii sunt fierti poti sa te apuci de pui, care se face mult mai repede. Pipetul de pui se taie bucatele, se condimenteaza usor si se prajeste. In aceeasi tigaie, dupa ce ai prajit si scos pe o hartie toate bucatelele de pui, se pregateste sosul.
Ceapa tocata fin se pune la calit in cele 2-3 lingurite de ulei ramase de la pui. Se adauga usturoiul pisat si condimente. Cand s-au rumenit putin se adauga smantana si se amesteca. Se mai lasa pe foc 2-3 minute si se adauga bucatelele de pui. Mai lasa pe foc un minut si sunt gata.
Intr-o tigaie se pune 50 gr de unt sau ulei si se adauga cubuletele de cartofi. Se condimenteaza dupa gust. Curry si boia se pun din abundenta (bine, depinde si de gust acum, pui atat cat iti place tie). Pentru un plus de gust poti sa pui si 2-3 lingurite de zeama de lamaie.
Se aseaza intr-o farfurie o portie de pui si una de cartofi picanti, se orneaza cu putin patrunjel tocat si se serveste cald!
Comentarii:
A iesit delicios
Farfurii romanesti
Foarte ,foarte bun...mmmm...
Super
Imi place
Imi face cu ochiul.minunat!!!!!
Super vastazi am gasit ce sa gatesc
Pofta buna...