Pui cu sos de rozmarin si cartofi copti

Altele
4 porții
Ușor
1 h 30 m
847 Kcal

O reteta destul de simpla,economica, delicioasa.O recomanda tuturor.

Ingrediente

4
Cost estimat: 17.97 (4.49€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 h 10 m
  • Fierbem cartofii (curatati si taiati in doua) in apa cu sare timp de 10-15 min.
  • Pregatim sosul: Intr-un vas mai mic topim untul adaugam crengutele de rozmarin, usturoiul necuratat intreg zdrobit, zeama de la o lamaie, miere si lasam sa fiarba la foc mic.
  • Punem cartofii intr-o tava, condimentam cu sare, piper si adaugam ulei de masline.
  • Intr-o alta tava adaugam puiul, sare, piper, sosul, o lamaie felii si zeama de la ultima lamaie.
  • Introducem tavile la cuptor: cartofii pe compartimentul de sus iar puiul jos. Lasam circa 50 minute timp in care intoarcem carnea pentru a patrunde sosul. Daca sosul scade prea mult completam cu jumatate cana apa.
  • Servim cartofii copti impreuna cu puiul si o salata de legume la alegere.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 847Kcal
  • Carbo: 85.4g
  • Grăsimi: 19.3g
  • Grăsimi sat.: 9.1g
  • Proteine: 75g
  • Fibre: 9.2g
  • Zahăr: 14.3g
  • ProPoints: 21
  • SmartPoints: 23
Informații nutriționale pentru 1 porție (753g)
LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Sos cu miere fiarta!?! Oroare mai mare de-atiit nici ca se poate.
In rest reteta este ok, pacat ca mierea aia a stricat totul.

am gătit această rețetă
abuz

Ok

abuz

O sa fac si eu

abuz

Super

abuz

Good

abuz

Ok

abuz

Varza

abuz

Ok

abuz

Delicious trebuie sa incercati

abuz

Gust nemaipomenit

abuz
  • pagina 1 / 2