Fierbem cartofii (curatati si taiati in doua) in apa cu sare timp de 10-15 min.
Pregatim sosul: Intr-un vas mai mic topim untul adaugam crengutele de rozmarin, usturoiul necuratat intreg zdrobit, zeama de la o lamaie, miere si lasam sa fiarba la foc mic.
Punem cartofii intr-o tava, condimentam cu sare, piper si adaugam ulei de masline.
Intr-o alta tava adaugam puiul, sare, piper, sosul, o lamaie felii si zeama de la ultima lamaie.
Introducem tavile la cuptor: cartofii pe compartimentul de sus iar puiul jos. Lasam circa 50 minute timp in care intoarcem carnea pentru a patrunde sosul. Daca sosul scade prea mult completam cu jumatate cana apa.
Servim cartofii copti impreuna cu puiul si o salata de legume la alegere.
Comentarii (19):
Sos cu miere fiarta!?! Oroare mai mare de-atiit nici ca se poate.
In rest reteta este ok, pacat ca mierea aia a stricat totul.
Ok
O sa fac si eu
Super
Good
Ok
Varza
Ok
Delicious trebuie sa incercati
Gust nemaipomenit