Ragoût vegetarian

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Vă e poftă de o masă caldă, copioasă și reconfortantă? Aceasta este promisiunea acestei tocane vegetariene! Foarte ușor de făcut, va fi bogată în proteine ​​vegetale datorită adaosului de fasole albă. Fără a uita de aroma coulisului de roșii, al măslinelor negre și al pătrunjelului proaspăt adăugat înainte de servire! Gata, destul cu vorba, te lăsăm sa încerci ;-)


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min

Observații

Cum păstrez resturile de la această tocană vegetariană?

Într-un recipient ermetic, le puteți păstra la frigider 2-3 zile.

Pot congela această tocană?

Nici o problemă! Pentru a o dezgheța, puneți-o într-o cratiță sau tigaie și amestecați la foc mediu/mic.

Cu ce ​​pot înlocui fasolea albă?

O puteți înlocui cu fasole roșie, linte sau chiar năut pentru a menține această rețetă vegetariană. În caz contrar, o puteți înlocui cu bucăți de pui.

Cu ce ​​pot înlocui pătrunjelul?

Cu coriandru sau chiar arpagic.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+