-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de post
-
Ragout de ciuperci
Ragout de ciuperci
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.44Euros€ (0.61€/porție)
Preparare
-
Ciupercile se spala de pamant, se scurg bine si se taie feliute. Intr-o cratita se pune la incins uleiul, adaugam margarina, apoi ciupercile.
-
Intre timp, curatam usturoiul si il tocam marunt, adaugand-ul peste ciuperci.
-
Rosiile se dau pe razatoarea mica, eliminand coaja.
-
Cand s-au rumenit ciupercile, adaugam rosiile si o canita cu apa in cazul in care doriti mai mult sos.
-
Condimentam cu sare si piper. Se da la cuptor pentru 15 minute.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 219Kcal
-
Carbo: 2.6g
-
Grăsimi: 21.4g
-
Grăsimi sat.: 3.4g
-
Proteine: 2.9g
-
Fibre: 2.1g
-
Zahăr: 1.1g
-
ProPoints: 6
-
SmartPoints:
7
Informații nutriționale pentru 1 porție (131g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete