Tagliatelle cu ragout de dovlecei, un preparat vegetarian pe care toată lumea îl iubește

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Un fel de mâncare simplu și gustos pe care îl poate mânca oricine, chiar și cei care urmează o dietă vegetariană. Tocănița cu care combinăm tagliatellele a fost preparată fără carne, dar exclusiv cu sos de roșii și dovlecei: o tocăniță falsă cu legume cărnoase și gustoase. Încearcă și rețeta tocanei noastre de dovlecei și descoperă plăcerea unui sos sănătos care să-ți însoțești preparatul cu paste.


Ingrediente

4

Pentru sote:


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire40 min

Observații

Pot folosi alte forme de paste?
Da, această tocană vegetariană se potrivește atât cu formatele scurte, cât și cu cele lungi. Puteți folosi rigatoni, paccheri, penne dar și fettuccine sau pappardelle.

Ce pot face dacă au mai rămas paste cu sosul de dovlecei?
Puneți pastele deja asezonate într-o tavă de copt, adaugați brânza scamorza tăiată cubulețe și coace 8-9 minute la 180°C. Veți avea un gratinat de paste delicioase pe care să îl savurați mai târziu (găsiți rețeta detaliată pe site-ul nostru).

Pot folosi paste proaspeți?
Desigur, este o idee bună să folosiți paste proaspeți pentru această rețetă: preparatul dumneavoastră va avea doar un gust mai bun!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+