Supa de pui pentru suflet
O supa putin mai spartana. Totusi : in ce limba va exprimati ?! V-am mai vazut si alte postari; folositi o limba absolut bizara
Răspuns:??? Nu stiu ce vi se pare asa bizara limba folosita de mine. Am recitit postarea, chiar sunt curioasa ce v-a determinat sa ganditi asa. Si supa de ce e spartana? Silvia
Dupa ce ca esti proasta, nu stii sa gatesti si esti analfabeta, mai ai si tupeu, raspunzand la critici cu mojicia care te caracterizeaza, in loc sa-ti ceri scuze! Esti cum au scris toti pana acum: "LA PAMANT!"
Bunul simt elementar ar trebui sä te oblige sä nu stâlcesti limba românä. În textele pe care le publici si care te caracterizeaza, insulti atât bunul gust culinar cât si limba pe care nu ai fost în stare sä o respecti.
Îti bati joc de spatiul oferit de internet si te faci de râs.
Pana si la o reteta culinara se gasesc atatia care s-o tarasca in noroi... Daca sunteti atat de "experti" de ce nu va ajung cunostintele voastre? Chiar aveti nevoie de retete sa va inspirati sau doar de un loc unde sa va revarsati veninul, pardon frustrarile din viata voastra de zi cu zi? mai bine cumparati-va un sac de box si revarsati-va acolo frustrarile :P
Uite draga Silvia, azi nu te mai jignesc si am sa-ti comentez reteta intr-o alta maniera.
Nu-ti mai face griji cu toti care vor sa scrii corect romaneste. Asta e pentru "prosti". Tu ignorai si dai mai departe, fii perseverenta, ca doar asa vom avea rarul "privilegiu" de a citi retetele tale, zi de zi, cel putin doi ani de-aci inainte.
In ce priveste criticile culinare, sa nu tii seama de nimic: un "expert" ca tine nu poate fi contrazis de diletanti nenorociti in ale bucatariei. Tu urmeaza-ti calea de a lumina mintile noastre "proaste" in bucatarie!
Esti sublima si ti-as inchina o oda "maiestriei" tale, dar mi-e teama ca s-ar bloca internetul!
Te voi urmari in continuare cu o rara "frenezie".
In rest, totul numai de "bine"!
Stimata redactie Petitchef,
De multe ori am cerut pe forum sa acordati multa grija pentru retetele postate, atat dpdv a gramaticii limbii romane cat si a complexitatii culinare pe care o asteapta cititorii. Cititi va rog reteta acestei SilviaU cititi ce scriu cititorii cel putin despre "supa ei clara de pui" si poate va treziti odata si odata sa angajati un CAP LIMPEDE care sa nu publice fara a citi si analiza, orice tampenie.
Ioan V
Daca puiul este cumparat din comert si l-ai fiert doua ore nu putea sa iasa decat o latura. Puiul din comert nu trebuie fiert mai mult de 30-45 min caci isi schimba gustul si devine gretos, dar daca e de curte poti sa-l fierbi si trei ore. Prea multi morcovi, de parca ai face supa de morcovi. Doua cepe, doi morcovi si o telina ar fi fost perfect mai ales ca telina accentueaza gustul puiului. Eu nu recomand fideaua la supa pentru ca se flescaie prea tare si chiar tinde sa se dezintegreze. Asa ca lasa lenea deoparte si fa niste taietei de casa sau macar niste galusti si atunci DA SUPA !
Vreu sa stiu cine pune retete culinare pe site castiga bani ??? ca vreu si eu sa pun niste bazagonii pe site si sa primesc bani.
Oricum facut praf reteta, iesit mancare pentru caini sau laturi pentru porci. Tu dat oase catel? Nu stiut ca nu permis dat catel oase? Nici pentru animale nu stiut gatit! Facut de rusine si blamat!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pentru ce naiba sa imi cer scuze, jigodie???? Pentru PC isi bate joc de munca mea, de ani de zile??? Accept absolut orice critici, dar rautatile niciodata. Nu stiu cum iti permiti sa ma faci "proasta", asta arata cam ce fel de om esti, De gunoaie ca tine e plin internetul, mi-e sila.