Crap pescaresc
votează acum
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.11Euros€ (0.28€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pestele, curat de solzi si intestine, se spala, se taie in felii, se sareaza si se pune cu usturoi tocat, 2 ardei grasi taiati fideluta, piper si cimbru intr-o tava cu ulei, la cuptor.
- Se rumeneste bine, dupa care se pune cate o felie de rosie pe fiecare bucata de peste, rumenindu-se si ele.
- Separat facem un sos calind ceapa si 2-3 morcovi dati prin razatoare, pe care le stingem cu bulion de rosii indoit cu vin. Lasam sa dea cateva clocote, strecuram si turnam sosul peste peste.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 55Kcal
- Carbo: 3.4g
- Grăsimi: 4g
- Grăsimi sat.: 0.5g
- Proteine: 0.7g
- Fibre: 1.5g
- Zahăr: 3.3g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (79g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!