Crap pescaresc

votează acum
Crap pescaresc
Aperitiv
Foarte ușor
50 min
56 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.11 (0.28€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pestele, curat de solzi si intestine, se spala, se taie in felii, se sareaza si se pune cu usturoi tocat, 2 ardei grasi taiati fideluta, piper si cimbru intr-o tava cu ulei, la cuptor.
  • Se rumeneste bine, dupa care se pune cate o felie de rosie pe fiecare bucata de peste, rumenindu-se si ele.
  • Separat facem un sos calind ceapa si 2-3 morcovi dati prin razatoare, pe care le stingem cu bulion de rosii indoit cu vin. Lasam sa dea cateva clocote, strecuram si turnam sosul peste peste.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 55Kcal
  • Carbo: 3.4g
  • Grăsimi: 4g
  • Grăsimi sat.: 0.5g
  • Proteine: 0.7g
  • Fibre: 1.5g
  • Zahăr: 3.3g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (79g)
CClauteo

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: