Crap pescaresc

votează acum
Crap pescaresc
Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
50 min
56 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.11 (0.28€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pestele, curat de solzi si intestine, se spala, se taie in felii, se sareaza si se pune cu usturoi tocat, 2 ardei grasi taiati fideluta, piper si cimbru intr-o tava cu ulei, la cuptor.
  • Se rumeneste bine, dupa care se pune cate o felie de rosie pe fiecare bucata de peste, rumenindu-se si ele.
  • Separat facem un sos calind ceapa si 2-3 morcovi dati prin razatoare, pe care le stingem cu bulion de rosii indoit cu vin. Lasam sa dea cateva clocote, strecuram si turnam sosul peste peste.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 55Kcal
  • Carbo: 3.4g
  • Grăsimi: 4g
  • Grăsimi sat.: 0.5g
  • Proteine: 0.7g
  • Fibre: 1.5g
  • Zahăr: 3.3g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (79g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+