SE CURATA PESTELE SI SE SPALA FOARTE BINE PANA SE SCOATE PIELITA NEAGRA DIN INTERIORUL BURTII, SAU CEL MAI USOR CUMPARATI FILEURI DE PESTE GATA TRANSAT CAM 250 GR DE PERSOANA SE SAREAZA SI SE LASA CEL PUTIN 10 MIN SA STEA LA SARE. INTRE TIMP PUI O CRATITA CU 1-2 LITRII DE APA LA FIERT IN CARE ADAUGI DELIKAT DUPA GUST SA NU FIE PREA SARATA(PESTELE ARE SI EL SARE), USTUROIUL, ARDEIUL(1 BUC) SI ROSIILE TOATE TAIATE FELIUTE,O CRENDUTA DE CIMBRU PUNETI PESTELE LA FRIPT PE GRATAR CAM 54 MIN PE FIECARE PARTE . DUPA CE S-A FRIPT IL INTRODUCETI IN ZEAMA PREGATITA SI IL LASATI SA FIARBA LA FOC MIC 3-5 MIN . IL SERVITI CU MAMALIGUTA SI 1 ARDEI IUTE IMPREUNA CU ZEAMA IN CARE A FIERT( PUSA SI EA IN FARFURIA IN CARE VE-TI SERVI PESTELE) POFTA BUNA!
Ce-a mai nasoala si lipsita de "suflet" saramura de peste de care am auzit. ... delikat.... file de peste de cumparat, frigere pe gratar 54 pe fiecare parte (de ce nu 53 de min si 10 secunde? ) ... O reteta scrisa la misto in bataie de joc.
Cea mai tampita reteta de saramura din cate am auzit pana acum...cum sa ti pe gratar 54min pe fiecare parte a pestelui ?! pai nici carnea nu se tine 1h si jumatate pe gratar ca se carbonizeaza toata ...si cum s-al pui la fiert in 2l de apa cu delikat ????
Reteta e ridicola. Cum poti gati peste la gratar tinand-ul 54 min pe fiecare parte. Propun schimbarea denumirii din saramura de peste in saramura cu peste carbonizat. Reteta mai are o multime de greseli dar ...dar fiecare mananca ce-i place.
Comentarii (13):
Ce-a mai nasoala si lipsita de "suflet" saramura de peste de care am auzit. ... delikat.... file de peste de cumparat, frigere pe gratar 54 pe fiecare parte (de ce nu 53 de min si 10 secunde? ) ... O reteta scrisa la misto in bataie de joc.
Cea mai tampita reteta de saramura din cate am auzit pana acum...cum sa ti pe gratar 54min pe fiecare parte a pestelui ?! pai nici carnea nu se tine 1h si jumatate pe gratar ca se carbonizeaza toata ...si cum s-al pui la fiert in 2l de apa cu delikat ????
E praf
Sper sa fie bun este pt prima data ca gatesc saramura
Asta daaaaaaaaaaaaaaaa
54 minute la gratar?
Delicios....
Reteta e ridicola. Cum poti gati peste la gratar tinand-ul 54 min pe fiecare parte. Propun schimbarea denumirii din saramura de peste in saramura cu peste carbonizat. Reteta mai are o multime de greseli dar ...dar fiecare mananca ce-i place.
Asa se face o saramura ff buna!
Superrr