Saramura de peste

Saramura de peste
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Se se curata pestele de solzi, se curata de intestine si se taie in bucati.
  • Apoi se pune la prajit pe gratarul incins si uns cu putin ulei.. ca sa nu se lipeasca pestele stergeti-l bine de apa cu servetele absorbante si sarati-l.
  • Puneti la copt pe gratar si ardeiul, rosia si cateii de usturoi, a taiat in bucati ca sa economisesc timp.
  • Cand s-au prajit luati pestele la o parte intr-o cratita, curatati rosia de pielita apoi tocati-o marunt impreuna cu ardeiul si usturoiul, a folosit blender-ul apoi turnati peste peste.
  • Adaugati 2-3 l apa si delikatul si lasati sa fiarba 15-20 minute cand e gata presarati patrunjelul verde.. daca va place gustul usturoiului mai intens adaugati la sfarsit un catel de usturoi pisat.
AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

mihai_t2016_1_2, 22/04/2020

Dna nu se pune bulion la saramura ,asta devine supa nu saramura , asta e o prostie

(0) (0) abuz