Saramura de peste

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se se curata pestele de solzi, se curata de intestine si se taie in bucati.
- Apoi se pune la prajit pe gratarul incins si uns cu putin ulei.. ca sa nu se lipeasca pestele stergeti-l bine de apa cu servetele absorbante si sarati-l.
- Puneti la copt pe gratar si ardeiul, rosia si cateii de usturoi, a taiat in bucati ca sa economisesc timp.
- Cand s-au prajit luati pestele la o parte intr-o cratita, curatati rosia de pielita apoi tocati-o marunt impreuna cu ardeiul si usturoiul, a folosit blender-ul apoi turnati peste peste.
- Adaugati 2-3 l apa si delikatul si lasati sa fiarba 15-20 minute cand e gata presarati patrunjelul verde.. daca va place gustul usturoiului mai intens adaugati la sfarsit un catel de usturoi pisat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
mihai_t2016_1_2,
22/04/2020
Dna nu se pune bulion la saramura ,asta devine supa nu saramura , asta e o prostie