Petitchef

SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR)

Felul principal
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Acest peste nu se curata de solzi, i se inlatura decat intestinele si branhiile,se spala si se sterge sau se zvanta bine.
    In cazul in care bibanii au icre ,dupa spalare icrele se sterg,se sareaza si se introduc inapoi cu grija in interiorul pestilor ,un deliciu.
  • Bibanii se sareaza si se frig la grill,gratar,plita sau pe o tabla presarata cu sare grunjoasa. Se frig pe ambele parti,dupa care se introduc in saramura fierbinte. Daca frigeti pestele pe plita ,puteti frige si rosiile...Dau un gust aparte saramurii rosiile coapte.
  • Pentru saramura se adauga intr-o oala rosiile taiate felii, ardeiul tocat,ardeiul iute tocat marunt, usturoiul pisat, sare,cimbru si piper dupa gust si se pun la fiert in cca 1 l apa si se lasa sa fiarba pana se inmoaie rosiile si ardeiul.
  • Cand sunt fierte se adauga patrunjelul, uleiul,otetul, se mai potriveste de sare,piper,cimbru,se mai adauga apa daca este prea groasa saramura si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.


Poze

SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR)
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 2
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 3
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 4
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 5
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 6
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 7
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 8
SARAMURA DE BIBAN LA GRILL (GRATAR) - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

07/07/2013

Mirfic!! :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Gica, 11/11/2018

N-am incercat reteta pentru ca nu am reusit sa trec de punctul 1: ... i se inlatura decat intestinele si branhiile :))))

(0) (1) Abuz
28/06/2015

Am inteles ca pestele nu se curata de solzi dar N-am INTELES daca in saramura se adauga cu solzi cu tot sau nu

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Super reteta

(0) (0) Abuz
14/11/2013

Foarte buuuunnaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!1

(0) (0) Abuz
01/11/2013

Sanatos

(0) (0) Abuz
29/07/2013

Suna foarte bine!chiar maine de lasatul secului am sa fac aceasta reteta

(0) (0) Abuz
24/05/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tortilla la grill - perfect brunch
Tortilla la grill - perfect brunch
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Salată cu sparanghel super gustoasă
Salată cu sparanghel super gustoasă
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Gyros cu pui, sandvișul grecesc pe care îl vei iubi!
Gyros cu pui, sandvișul grecesc pe care îl vei iubi!
2 porții
1 h 16 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează