Petitchef

Saramura de caras pe pat de sare

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pestele se tine pe sare pana cand solzii incep sa prinda culoare maronie spre negru .In acest timp punem apa la fiert .
  • Dupa ce carasul nostru si-a prajit solzii in sare, se scoate intrun vas (bol) mai mare si peste el se toarna apa fierbinte in care punem ardei iute taiat, patrunjelul si ceapa verde maruntite.
  • Si lasam carasul sa stea cel putin 10 minute in aceasta saramura. Intre timp puteti sa va faceti si o mamaliga, asa cum stiti mai bine.
  • Puneti pestele in farfurie si usor, cu furculita sau chiar cu mana, trageti pielea cu solzii de pe carnea pestelui. O sa vedeti ca se curata foarte, foarte usor. ramane doar carnea coapta, dulce si aromata.


Poze

Saramura de caras pe pat de sare
Saramura de caras pe pat de sare - poza 2

Întrebări:

N-am inteles din textul dumneavoastra: pestele "se tine pe sare" sau se prajeste pe sare?

Răspuns:

Ca să puteți afla detalii la rețetele mele... intrați pe blogul icre-negre.ro :)




Comentarii:

18/10/2016

Reteta veche, multumesc pentru reamintire !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/12/2013

Excelent!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/08/2013

Maine cu siguranta voi incerca aceasta reteta delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/10/2016

Vai de ea saramura......... Foarte departe de adevar!

(0) (0) Abuz
26/01/2014

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gogosele din cod - super usor de facut!
Gogosele din cod - super usor de facut!
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chiftele moi și gustoase
Chiftele moi și gustoase
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează