Saramura de crap

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se coace pestele pe pat de sare grunjoasa, dupa ce a fost in prealabil eviscerat. Solzii nu se curata!
  • Cand este gata se spala pestele de sarea in exces, cu apa rece. Se aseaza pestele intr-o tava incapatoare. Se piseaza cativa catei de usturoi ca pentru mujdei. Alaturi de usturoiul pisat se mai pun peste crap: ardei iute taiat feliute, patrunjel taiat fin, rosii taiate felii sau cubulete.
  • Se fierbe un litru de apa cu 2 linguri de sare. Apa fierbinte se toarna peste pestele din tava. Se lasa la racit, la frigider.
  • Aceasta saramura de crap este excelenta a doua zi, rece!
Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

08/09/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
John_, 06/08/2020

Este inutil un comentariu deoarece reteta este un fiasco total.

(0) (1) abuz
Luc1a, 06/08/2020

Este peste....nu varza!) Probabil cel care a comentat nu avea ochelari.)
Și pentru acei ce se cred megaextrabucatari( când îți mor lăudătorii ....) : voi frigeți peste fără solzi?

(0) (0) abuz
bebe, 06/08/2020

Cred ca mananca si solzii....ce dreaq de reteta e ?

(0) (1) abuz
06/09/2015

Arata excelent abia astept sa fac si eu

(0) (0) abuz
30/12/2013

Very good

(0) (0) abuz
20/08/2013

Fb

(0) (0) abuz
05/06/2013

O reteta simpla si plina de gust.Bravo !

(0) (0) abuz
11/08/2012

Eu vad ca e prajit inainte de al pune in tava

(0) (1) abuz
08/07/2011

Varzaaa

(0) (2) abuz