Se coace pestele pe pat de sare grunjoasa, dupa ce a fost in prealabil eviscerat. Solzii nu se curata!
Cand este gata se spala pestele de sarea in exces, cu apa rece. Se aseaza pestele intr-o tava incapatoare. Se piseaza cativa catei de usturoi ca pentru mujdei. Alaturi de usturoiul pisat se mai pun peste crap: ardei iute taiat feliute, patrunjel taiat fin, rosii taiate felii sau cubulete.
Se fierbe un litru de apa cu 2 linguri de sare. Apa fierbinte se toarna peste pestele din tava. Se lasa la racit, la frigider.
Aceasta saramura de crap este excelenta a doua zi, rece!
Este peste....nu varza!) Probabil cel care a comentat nu avea ochelari.) Și pentru acei ce se cred megaextrabucatari( când îți mor lăudătorii ....) : voi frigeți peste fără solzi?
Comentarii:
Foarte buna
Este inutil un comentariu deoarece reteta este un fiasco total.
Este peste....nu varza!) Probabil cel care a comentat nu avea ochelari.)
Și pentru acei ce se cred megaextrabucatari( când îți mor lăudătorii ....) : voi frigeți peste fără solzi?
Cred ca mananca si solzii....ce dreaq de reteta e ?
Arata excelent abia astept sa fac si eu
Very good
Fb
O reteta simpla si plina de gust.Bravo !
Eu vad ca e prajit inainte de al pune in tava
Varzaaa