Salata de icre

Antreuri
8 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

8
Cost estimat: 0.01 (0€/porție)

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Întrebări

Eu sunt bunic si vreau sa le dau si altora din ce stiu eu! In timpul amestecarii, eventual cu mixerul, produsul de va intari, va devein foarte dens.Va recomand sa adaugati "din mers" putina apa mineral gazoasa si putina zeama de lamiae.Vor devein pufoase, mult mai apetisante si cu un aspect deosebit.Succes.

Am mai auzit, dar n-am incercat niciodata. La mixer nu-mi iese amestecul, se taie, iar cu apa, eu stiu ca se taie si asa. Acum, sincer, noi asa ne-am obisnuit si nu cred ca ne-ar placea o salata de icre molcuță. Vartoasă, să poată fi unsă pe paine ca untul adevarat.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
15/12/2015

Excelent !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/12/2015

Icrele de stiuca sunt mult mai gustoase dar si mult mai scumpe.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/03/2015

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
15/03/2015

O.k.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/12/2015

Eu adaug apa minerala (pentru ca imi ies tari ca untul), ceapa si patrunjel verde.

(0) (0) abuz
06/11/2015

De ce a trebuit sa pui si paine? Daca sunt icrele prea sarate, le poti desara in apa rece cateva ore, apoi le strecori printr-o sita fina. Normal nu se pune paine sau gris la icre. Cu gris poti face icre false dar banuiesc ca ale tale sunt veritabile. Ardeii si castravetii nu se prea impaca cu icrele, mai degraba eu as folosi masline negre fara samburi.

(1) (0) abuz
15/03/2015

Castraveti si ardei grasi cu icre n-am mai auzit! Poate ai vrut sa scrii masline negre si nu ti-a reusit!

(1) (0) abuz
07/05/2014

Fb

(0) (0) abuz
16/04/2014

E foarte gustoasa!

(0) (0) abuz
21/01/2014

Si multa rabdare

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+