Salata de icre
Ingrediente
Preparare
- Miezul de paine se stoarce foarte bine de lapte si si amesteca pana la omogenizare cu icrele.
Apoi se procedeaza ca la maioneza, turnandu-se cate putin ulei pana cand devine consistenta, apoi cate putina lamaie, si iar ulei. Dupa ce se consuma jumatate din cantitatea de ulei se poate pune mai mult odata pana cand se termina.
Se serveste pe felii de paine pe care se pun cateva bucati de castravete proaspat taiat in lungime, si decorate cu ardei gras rosu.
Întrebări
Eu sunt bunic si vreau sa le dau si altora din ce stiu eu! In timpul amestecarii, eventual cu mixerul, produsul de va intari, va devein foarte dens.Va recomand sa adaugati "din mers" putina apa mineral gazoasa si putina zeama de lamiae.Vor devein pufoase, mult mai apetisante si cu un aspect deosebit.Succes.
Am mai auzit, dar n-am incercat niciodata. La mixer nu-mi iese amestecul, se taie, iar cu apa, eu stiu ca se taie si asa. Acum, sincer, noi asa ne-am obisnuit si nu cred ca ne-ar placea o salata de icre molcuță. Vartoasă, să poată fi unsă pe paine ca untul adevarat.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Excelent !
anonymous
Icrele de stiuca sunt mult mai gustoase dar si mult mai scumpe.
anonymous
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm
anonymous
O.k.
anonymous
Eu adaug apa minerala (pentru ca imi ies tari ca untul), ceapa si patrunjel verde.
anonymous
De ce a trebuit sa pui si paine? Daca sunt icrele prea sarate, le poti desara in apa rece cateva ore, apoi le strecori printr-o sita fina. Normal nu se pune paine sau gris la icre. Cu gris poti face icre false dar banuiesc ca ale tale sunt veritabile. Ardeii si castravetii nu se prea impaca cu icrele, mai degraba eu as folosi masline negre fara samburi.
anonymous
Castraveti si ardei grasi cu icre n-am mai auzit! Poate ai vrut sa scrii masline negre si nu ti-a reusit!
anonymous
Fb
anonymous
E foarte gustoasa!
anonymous
Si multa rabdare
Punctează această reţetă