Eu sunt bunic si vreau sa le dau si altora din ce stiu eu! In timpul amestecarii, eventual cu mixerul, produsul de va intari, va devein foarte dens.Va recomand sa adaugati "din mers" putina apa mineral gazoasa si putina zeama de lamiae.Vor devein pufoase, mult mai apetisante si cu un aspect deosebit.Succes.
Răspuns:Am mai auzit, dar n-am incercat niciodata. La mixer nu-mi iese amestecul, se taie, iar cu apa, eu stiu ca se taie si asa. Acum, sincer, noi asa ne-am obisnuit si nu cred ca ne-ar placea o salata de icre molcuță. Vartoasă, să poată fi unsă pe paine ca untul adevarat.
Comentarii (30):
Excelent !
Icrele de stiuca sunt mult mai gustoase dar si mult mai scumpe.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm
O.k.
Eu adaug apa minerala (pentru ca imi ies tari ca untul), ceapa si patrunjel verde.
De ce a trebuit sa pui si paine? Daca sunt icrele prea sarate, le poti desara in apa rece cateva ore, apoi le strecori printr-o sita fina. Normal nu se pune paine sau gris la icre. Cu gris poti face icre false dar banuiesc ca ale tale sunt veritabile. Ardeii si castravetii nu se prea impaca cu icrele, mai degraba eu as folosi masline negre fara samburi.
Castraveti si ardei grasi cu icre n-am mai auzit! Poate ai vrut sa scrii masline negre si nu ti-a reusit!
Fb
E foarte gustoasa!
Si multa rabdare