Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

Rosii umplute cu salata de icre afumata
Antreuri
8 porții
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

8

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
ionuț, 10/06/2019

E Am făcut e bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/03/2015

Excelent,la sfirsit adaug o cutiuta de icre de pastrav !!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/03/2015

KK

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
savy_b2016, 08/05/2023

Este o receta impresionante..Nu am gatit aceasta receta , am sa incerc sper sa-mi ieasa la fel de apetisanta . Un salut,multumesc frumos.

(0) (0) abuz
28/12/2015

Ce porcarie ai facut!?

(0) (0) abuz
10/11/2015

Cred ca tu erai cam "afumata" cand ai scris reteta, nu macroul! Icrele proaspete se sareaza si se lasa min. 24 de ore la frigider. Cu lamaie, apa minerala si ceapa rasa o sa-ti iasa icre lichide, un fel de supa. Se pare ca-ti place sa-ti bati joc de semenii tai! Rusineeeeeeeeeee!

(0) (1) abuz
08/11/2015

Sint si mai bune cu ardei copt.
Eu, cred ca 7+2 este egal cu 9 dece nu e bun codul de securitate?

(0) (0) abuz
14/12/2014

"Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare."
Este PRIMA oara cand citesc asa ceva!!!! Din multe motive- nu le voi insira aici- icrele NU (nu--->infinit) se pregatesc proaspete. Toate, TOATE icrele se pregatesc dupa ce in prealabil au fost sarate!!!!
Oameni buni, NU mai scrieti inainte de a va informa (citi, studia, reciti, restudia, etc., etc.)!!!

(0) (0) abuz
10/12/2014

0000

(0) (0) abuz
07/12/2014

Rosia si icrele nu constitue o combinatie reusita/gustoasa

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+