Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

Rosii umplute cu salata de icre afumata
Antreuri
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Se mixeaza bine.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare si fasii de macrou afumat.Se amesteca bine de data aceasta cu lingura pentru ca fasiile de macrou sa ramana intregi ,deci sa nu se sfarame.

    Separat rosiile se spala si apoi taiem in partea de sus a fiecarei rosii un capacel cu ajutorul unui cutit special dand astfel forma de nufar rosiei.Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din interiorul rosiei si lasam penrtu 15-20 min, rosiile la scurs.Umplem apoi fiecare rosie cu salata de icre si acoperim usor cu capacelul decupat anterior.Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

ionuț

E Am făcut e bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent,la sfirsit adaug o cutiuta de icre de pastrav !!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

KK

am gătit această rețetă
abuz

savy_b2016

Este o receta impresionante..Nu am gatit aceasta receta , am sa incerc sper sa-mi ieasa la fel de apetisanta . Un salut,multumesc frumos.

abuz

anonymous

Ce porcarie ai facut!?

abuz

anonymous

Cred ca tu erai cam "afumata" cand ai scris reteta, nu macroul! Icrele proaspete se sareaza si se lasa min. 24 de ore la frigider. Cu lamaie, apa minerala si ceapa rasa o sa-ti iasa icre lichide, un fel de supa. Se pare ca-ti place sa-ti bati joc de semenii tai! Rusineeeeeeeeeee!

abuz

anonymous

Sint si mai bune cu ardei copt.
Eu, cred ca 7+2 este egal cu 9 dece nu e bun codul de securitate?

abuz

anonymous

"Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare."
Este PRIMA oara cand citesc asa ceva!!!! Din multe motive- nu le voi insira aici- icrele NU (nu--->infinit) se pregatesc proaspete. Toate, TOATE icrele se pregatesc dupa ce in prealabil au fost sarate!!!!
Oameni buni, NU mai scrieti inainte de a va informa (citi, studia, reciti, restudia, etc., etc.)!!!

abuz

anonymous

0000

abuz

anonymous

Rosia si icrele nu constitue o combinatie reusita/gustoasa

abuz
  • pagina 1 / 2