Rosii umplute - simplu si gustos
Puteti folosi in loc de rosii: ardei, dovlecei.
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
-
Rosii cherry caramelizate
-
Roșii confiate în friteuza cu aer
-
Paste cremoase cu ceapă: un prim fel de mâncare gustos și ieftin!
Preparare
Preparare40 min
Gătire45 min
Taiati capacul de la rosii si scoateti miezul. Pastrati palariile si aranjati rosiile intr-un vas de copt.
Se toaca ceapa cu catelul de usturoi si patrunjel.
Adaugati acest amestec la carnea tocata.Puneti sare, piper si amestecati bine.
Puneti putin orez crud in partea de jos a fiecarei rosii, astfel incat sa absoarba excesul de zeama.
Puneti carnea tocata in fiecare rosie.
Puneti palaria la fiecare rosie si puneti in cuptor la 45 de minute la 180° C.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!