Plachie de crap
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pestele se curata,se transeaza in felii groase de 2-3 cm apoi se sareaza si se da prin faina se prajeste pe jumatate,cam 1-2 minute pe fiecare parte.
- In uleiul ramas se caleste ceapa si ardeiul,pana ceapa devine translucida,apoi se adauga boiaua,vinul,lamaia,bulionul sau rosiile decojite,foile de dafin,sarea,piperul.
- Toata compozitia se transfera intr-un vas termorezistent,se adauga feliile de peste si se da la cuptor ,la temperatura medie,timp de 20 de minute,pana se leaga sosul si uleiul iese la suprafata.
Se serveste rece sau daca doriti calda cu mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Elena
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
F bun.. mersi de reteta :)
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna merita nota 10
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai buna plachie ever
am gătit această rețetă
anonymous
Super usor de gatit si un gust excelent.Felicitari
am gătit această rețetă
anonymous
Fiecare face dupa gust si dupa bunul plac....tot omul a inventat retzetele, testand diferite combinatzii, dupa gust si dupa bunul plac !
am gătit această rețetă
anonymous
Este excelenta aceasta plachie tocmai am mancat .
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Dar usturoiul..cand?
am gătit această rețetă