Plachie de crap

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pestele se curata,se transeaza in felii groase de 2-3 cm apoi se sareaza si se da prin faina se prajeste pe jumatate,cam 1-2 minute pe fiecare parte.
  • In uleiul ramas se caleste ceapa si ardeiul,pana ceapa devine translucida,apoi se adauga boiaua,vinul,lamaia,bulionul sau rosiile decojite,foile de dafin,sarea,piperul.
  • Toata compozitia se transfera intr-un vas termorezistent,se adauga feliile de peste si se da la cuptor ,la temperatura medie,timp de 20 de minute,pana se leaga sosul si uleiul iese la suprafata.
    Se serveste rece sau daca doriti calda cu mamaliguta.
PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

Elena

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F bun.. mersi de reteta :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna merita nota 10

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai buna plachie ever

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super usor de gatit si un gust excelent.Felicitari

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fiecare face dupa gust si dupa bunul plac....tot omul a inventat retzetele, testand diferite combinatzii, dupa gust si dupa bunul plac !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este excelenta aceasta plachie tocmai am mancat .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dar usturoiul..cand?

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 4