Icre de crap

Desert
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Incepem cu prepararea grisului. Intro craticioara, punem la foc 200 ml apa rece amestecata cu 3 linguri de gris, preparam un gris mai tare, pe care il lasam sa se raceasca.
  • Punem icrele intrun vas de plastic, adaugam 2 linguri zeama de lamaie, amestecam energic cu furculita pana ce incorporam zeama de lamaie. Folosim in continuare mixerul, adaugam cate putin ulei si mixam asa ca la maioneza.
  • Dupa ce am adaugat 100 ml ulei , adaugam oul intreg, continuam sa mixam compozitia pana ce aceasta devine usor spumoasa datorita oului.
  • Adaugam grisul racit, putin cate putin, mixam in timp ce adaugam restul de ulei in suvite subtiri pana la epuizarea acestuia. Se adauga ceapa curatata, spalata si razuita pe razatoarea cu gauri mici.
  • Incorporam ceapa in compozitie. Icrele se servesc intinse pe paine, sau in combinatii cu diferite legume .
  • Adaugam zeama de lamaie. Frecam icrele cu zeama de lamaie. Salata de icre inainte de a adauga ceapa.
    Adaugam ceapa razuita. Ungem felii de franzela cu icre si decoram cu felioare de lamaie si patrunjel verde. Floricele din paine unse cu icre.
burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Au iesit ffffff bune, tinand cont ca nu am mai facut niciodata. Felicitari pt reteta!!!!

am gătit această rețetă
abuz
ghiman_c2013

ghiman_c2013

Le fac si eu maine dupa aceasta reteta, dupa cum vad ies super gustoase

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai buna reteta !!!!!!!!!!!!!! mia iesit super!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bbuna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ce cauta oul in icre? Sa le faca perisabile rapid? Nu mai zic ca etapa 6 e pusa alandala. Nu se intelege unde se pune zeama de lamaie si e si scrisa aiurea. Doamne fereste sa cada reteta pe mana unei incepatoare... Apropos, razuiala de ceapa nu v-a flescait niciodata icrele?

abuz

anonymous

Delicioasaaaaaaa

abuz

anonymous

Molto bone

abuz

anonymous

Mia iesit delicioasa , multumesc de reteta

abuz

anonymous

Gluma

abuz