Petitchef

Icre de crap

Desert
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incepem cu prepararea grisului. Intro craticioara, punem la foc 200 ml apa rece amestecata cu 3 linguri de gris, preparam un gris mai tare, pe care il lasam sa se raceasca.
  • Punem icrele intrun vas de plastic, adaugam 2 linguri zeama de lamaie, amestecam energic cu furculita pana ce incorporam zeama de lamaie. Folosim in continuare mixerul, adaugam cate putin ulei si mixam asa ca la maioneza.
  • Dupa ce am adaugat 100 ml ulei , adaugam oul intreg, continuam sa mixam compozitia pana ce aceasta devine usor spumoasa datorita oului.
  • Adaugam grisul racit, putin cate putin, mixam in timp ce adaugam restul de ulei in suvite subtiri pana la epuizarea acestuia. Se adauga ceapa curatata, spalata si razuita pe razatoarea cu gauri mici.
  • Incorporam ceapa in compozitie. Icrele se servesc intinse pe paine, sau in combinatii cu diferite legume .
  • Adaugam zeama de lamaie. Frecam icrele cu zeama de lamaie. Salata de icre inainte de a adauga ceapa.
    Adaugam ceapa razuita. Ungem felii de franzela cu icre si decoram cu felioare de lamaie si patrunjel verde. Floricele din paine unse cu icre.

Rețete inrudite

YouTube

Sandwich cu creveti


Poze

Icre de crap
Icre de crap - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

19/06/2015

Au iesit ffffff bune, tinand cont ca nu am mai facut niciodata. Felicitari pt reteta!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
ghiman_c2013
ghiman_c2013, 29/12/2013

Le fac si eu maine dupa aceasta reteta, dupa cum vad ies super gustoase

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/08/2013

Cea mai buna reteta !!!!!!!!!!!!!! mia iesit super!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/06/2013

Bbuna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/12/2016

Ce cauta oul in icre? Sa le faca perisabile rapid? Nu mai zic ca etapa 6 e pusa alandala. Nu se intelege unde se pune zeama de lamaie si e si scrisa aiurea. Doamne fereste sa cada reteta pe mana unei incepatoare... Apropos, razuiala de ceapa nu v-a flescait niciodata icrele?

(1) (0) Abuz
15/01/2014

Delicioasaaaaaaa

(0) (0) Abuz
02/05/2013

Molto bone

(0) (0) Abuz
08/04/2013

Mia iesit delicioasa , multumesc de reteta

(0) (0) Abuz
14/07/2012

Gluma

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceviche cu scoici la conservă
Ceviche cu scoici la conservă
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tacos vegetarian
Tacos vegetarian
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fajitas vegetariene
Fajitas vegetariene
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează