Icre din seminte de chia (raw vegan)

Icre din seminte de chia (raw vegan)
Antreuri
Ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Algele se pun la hidratat in apa pentru 30 de min. Dupa care scurgem apa de pe ele si le maruntim cu ajutorul robotului. In apa ramasa inmuiem semintele de chia timp de 15 min. Eu prefer sa le pun intr-un borcan cu capac si sa le agit periodic, ca sa ramana compozitia omogena si sa nu se lipeasca semintele intre ele.
    Amestecam cu mixerul algele, semintele de chia, mustarul si zeama de lamaie, adaugand gradat uleiul de canepa. La final adaugam sarea si ceapa (numai partea alba) taiata marunt. Cantitatile sunt pur orientative, putem sa ajustam totul dupa bunul plac.

Punctează această reţetă

Doina OpreaDoina Oprea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ingredientele cele mai sanatoasa Sare de Himalaia exista de ani buni in mag nat Romania si este cea mai complexa si de mancat sare !!! Asa ca ,va rog,folositi va flexibilitatea mintii Decat sa carcotiti,de dragul carcotitului,mai bine mancati chia,veti avea o minte mai calma,flexibila si mai sclipitoare

am gătit această rețetă
abuz

gabem1959

DEX: ÍCRĂ, icre, s. f. (Mai ales la pl.) 1. Denumire generică pentru ovulele de pește. ◊ Icre negre = icre de culoare cenușiu-închis sau neagră, produse de morun, nisetru sau păstrugă; caviar. Icre de Manciuria = icre de culoare roșie-portocalie, produse de unii pești din Oceanul Pacific. 2. (Pop.) Partea moale a pulpei piciorului. – Din sl. ikra. Învață să vorbești ROMÂNEȘTE !!! Salvia hispanica, cunoscut sub numele de Chia, este o specie de planta cu flori din mentă familie, Lamiaceae , originara din centrul si sudul Mexicului si Guatemala. [1] din secolul 16 Codex Mendoza face dovada că a fost cultivat de Aztec în pre -columbiene ori, istoricii economici au sugerat că a fost la fel de important ca porumbul ca o cultură alimente. [2] Acesta este încă folosit în Mexic și Guatemala, uneori cu solul semințe sau cu semințe întregi folosite pentru băuturi nutritive si ca o sursa de hrana. Gabriel PS:le puteai spune simplu „icre false” din....

am gătit această rețetă
abuz
Lori

Lori

BUNAAAAA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata ca o voma

abuz

anonymous

Draga doina ar trebui sa va lasati de publicat retetele astea ca este un motiv daca va critica toti nu credeti???????????

abuz

anonymous

Eu am mancat ceva asemanator,este foarte delicioasa si sanatoasa!

abuz

anonymous

Nu am mai citit o asemenea reteta si, desi sunt interesata in a incerca tot felul de retete, aceasta chiar nu ma tenteaza. De unde iau apa de izvor? Ca locuiesc in Bucuresti, la bloc! iar de sare de Himalaya nu am auzit. Atentie, la uleiul de canepa! sa nu dea dependenta, chiar daca este obtinut din Canabis sativum si nu din Canabis indica!

abuz

manuela-liliana

Blasfemie culinara, sa spui icre la maclavaisul asta...

abuz

anonymous

Oribil

abuz

Theodora

Voi chiar mincati asa ceva??????porarie curata .

abuz
  • pagina 1 / 2