Icre din seminte de chia (raw vegan)

Ingrediente
Preparare
- Algele se pun la hidratat in apa pentru 30 de min. Dupa care scurgem apa de pe ele si le maruntim cu ajutorul robotului. In apa ramasa inmuiem semintele de chia timp de 15 min. Eu prefer sa le pun intr-un borcan cu capac si sa le agit periodic, ca sa ramana compozitia omogena si sa nu se lipeasca semintele intre ele.
Amestecam cu mixerul algele, semintele de chia, mustarul si zeama de lamaie, adaugand gradat uleiul de canepa. La final adaugam sarea si ceapa (numai partea alba) taiata marunt. Cantitatile sunt pur orientative, putem sa ajustam totul dupa bunul plac.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Ingredientele cele mai sanatoasa Sare de Himalaia exista de ani buni in mag nat Romania si este cea mai complexa si de mancat sare !!! Asa ca ,va rog,folositi va flexibilitatea mintii Decat sa carcotiti,de dragul carcotitului,mai bine mancati chia,veti avea o minte mai calma,flexibila si mai sclipitoare
gabem1959
DEX: ÍCRĂ, icre, s. f. (Mai ales la pl.) 1. Denumire generică pentru ovulele de pește. ◊ Icre negre = icre de culoare cenușiu-închis sau neagră, produse de morun, nisetru sau păstrugă; caviar. Icre de Manciuria = icre de culoare roșie-portocalie, produse de unii pești din Oceanul Pacific. 2. (Pop.) Partea moale a pulpei piciorului. – Din sl. ikra. Învață să vorbești ROMÂNEȘTE !!! Salvia hispanica, cunoscut sub numele de Chia, este o specie de planta cu flori din mentă familie, Lamiaceae , originara din centrul si sudul Mexicului si Guatemala. [1] din secolul 16 Codex Mendoza face dovada că a fost cultivat de Aztec în pre -columbiene ori, istoricii economici au sugerat că a fost la fel de important ca porumbul ca o cultură alimente. [2] Acesta este încă folosit în Mexic și Guatemala, uneori cu solul semințe sau cu semințe întregi folosite pentru băuturi nutritive si ca o sursa de hrana. Gabriel PS:le puteai spune simplu „icre false” din....

Lori
BUNAAAAA
anonymous
Arata ca o voma
anonymous
Draga doina ar trebui sa va lasati de publicat retetele astea ca este un motiv daca va critica toti nu credeti???????????
anonymous
Eu am mancat ceva asemanator,este foarte delicioasa si sanatoasa!
anonymous
Nu am mai citit o asemenea reteta si, desi sunt interesata in a incerca tot felul de retete, aceasta chiar nu ma tenteaza. De unde iau apa de izvor? Ca locuiesc in Bucuresti, la bloc! iar de sare de Himalaya nu am auzit. Atentie, la uleiul de canepa! sa nu dea dependenta, chiar daca este obtinut din Canabis sativum si nu din Canabis indica!
manuela-liliana
Blasfemie culinara, sa spui icre la maclavaisul asta...
anonymous
Oribil
Theodora
Voi chiar mincati asa ceva??????porarie curata .
Punctează această reţetă