Icre de fasole sau fasole batuta

Nici nu stiu cum sa o numesc, dar indiferent cum as numi aceasta reteta, este fenomenal de gustoasa! Am ajuns la aceasta reteta dintr-un esec, dar nu din vina mea! A fost vina fasolei, nu s-a fiert nici dupa 3 ore. In prima faza am gatit o mancare de fasole, banala mancare de fasole, dar pentru ca fasolea a fost mai batrana ca bunica, nu s-a fiert.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare12 ore
Gătire2 ore
- Lasati fasolea in apa rece peste noapte.
- Fierbeti fasolea cu morcovul si pastranacul pana cand fasolea este patrunsa.
- Intr-o tigaie puneti 2-3 linguri de ulei si caliti o ceapa, ardeiul si telina pana sunt patrunse dupa care adaugati rosiile tocate si pasta de tomate si fierbeti usor 20-25 minute.
- Cand toate sunt gata puneti tot intr-un blender si mixati, adaugati sare, piper, boia de ardei, patrunjelul si ceapa tocate marunt, otetul si restul de ulei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!