Icre de fasole sau fasole batuta

Icre de Fasole sau fasole Batuta
Felul principal
4 porții
Ușor
14 ore

Nici nu stiu cum sa o numesc, dar indiferent cum as numi aceasta reteta, este fenomenal de gustoasa! Am ajuns la aceasta reteta dintr-un esec, dar nu din vina mea! A fost vina fasolei, nu s-a fiert nici dupa 3 ore. In prima faza am gatit o mancare de fasole, banala mancare de fasole, dar pentru ca fasolea a fost mai batrana ca bunica, nu s-a fiert.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare12 ore
Gătire2 ore
  • Lasati fasolea in apa rece peste noapte.
  • Fierbeti fasolea cu morcovul si pastranacul pana cand fasolea este patrunsa.
  • Intr-o tigaie puneti 2-3 linguri de ulei si caliti o ceapa, ardeiul si telina pana sunt patrunse dupa care adaugati rosiile tocate si pasta de tomate si fierbeti usor 20-25 minute.
  • Cand toate sunt gata puneti tot intr-un blender si mixati, adaugati sare, piper, boia de ardei, patrunjelul si ceapa tocate marunt, otetul si restul de ulei.
InvatsabucataresccomInvatsabucataresccom

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: