Icre de fasole

Ingrediente
2
Cost estimat: 0.61Euros€ (0.31€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Fasolea se da prin masina de tocat carne sau prin robot, avand insa grija sa nu o pasam prea mult pentru a nu deveni crema.
- O textura mai neomogena este indicata. Adaugam uleiul, zeama de lamaie, sarea si ceapa si amestecam cu o lingura. Servim cu ardei, rosii, masline, paine prajita etc.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 203Kcal
- Carbo: 4.7g
- Grăsimi: 19.4g
- Grăsimi sat.: 2.6g
- Proteine: 2g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 4.3g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (167g)
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Gustos
am gătit această rețetă
anonymous
F.buna,gustoasa
am gătit această rețetă
anonymous
OK !
am gătit această rețetă
anonymous
E o aberație...Daca fasolea are icre...pestele ce mai are...???
anonymous
EXCELENTĂ.
anonymous
De cand mama dracului are fasolea icre ? Cred ca voua va lipseste o sula de cal (taiata fifideluta sau nu) cu verdeata si zeama de peste. Poate va vine mintea la cap. Poate ?! Nu sunt sigur ?!
anonymous
De ce sa facem icre de fasole, cand cele de peste, mai ales cele de stiuca, sunt cu mult mai gustoase? E ca si cum am bea "nechezol" in loc de cafea!
anonymous
Arata gustoasa am sa fac si eu
anonymous
Asa mai merge. Fara multe grasimi fara multe moioneze.Pur si simplu ati exagerat dand 2 saptamani numai retete cu maioneza..Poate va uitati si ce contine aceasta maioneza chiar daca este facuta in casa .Sa nu mai vorbim de cea din magazin...