Icre de fasole

Ingrediente
2
Cost estimat: 0.61Euros€ (0.31€/porție)
Rețete inrudite
-
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
-
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Crochete de fasole alba
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Fasolea se da prin masina de tocat carne sau prin robot, avand insa grija sa nu o pasam prea mult pentru a nu deveni crema.
- O textura mai neomogena este indicata. Adaugam uleiul, zeama de lamaie, sarea si ceapa si amestecam cu o lingura. Servim cu ardei, rosii, masline, paine prajita etc.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 203Kcal
- Carbo: 4.7g
- Grăsimi: 19.4g
- Grăsimi sat.: 2.6g
- Proteine: 2g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 4.3g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (167g)
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
25/08/2015
De cand mama dracului are fasolea icre ? Cred ca voua va lipseste o sula de cal (taiata fifideluta sau nu) cu verdeata si zeama de peste. Poate va vine mintea la cap. Poate ?! Nu sunt sigur ?!
25/08/2015
De ce sa facem icre de fasole, cand cele de peste, mai ales cele de stiuca, sunt cu mult mai gustoase? E ca si cum am bea "nechezol" in loc de cafea!
25/08/2015
Asa mai merge. Fara multe grasimi fara multe moioneze.Pur si simplu ati exagerat dand 2 saptamani numai retete cu maioneza..Poate va uitati si ce contine aceasta maioneza chiar daca este facuta in casa .Sa nu mai vorbim de cea din magazin...