Icre de fasole

Icre de fasole
Altele
2 porții
Foarte ușor
35 min
203 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 0.61 (0.31€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Fasolea se da prin masina de tocat carne sau prin robot, avand insa grija sa nu o pasam prea mult pentru a nu deveni crema.
  • O textura mai neomogena este indicata. Adaugam uleiul, zeama de lamaie, sarea si ceapa si amestecam cu o lingura. Servim cu ardei, rosii, masline, paine prajita etc.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 203Kcal
  • Carbo: 4.7g
  • Grăsimi: 19.4g
  • Grăsimi sat.: 2.6g
  • Proteine: 2g
  • Fibre: 3.3g
  • Zahăr: 4.3g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (167g)
L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna,gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

OK !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E o aberație...Daca fasolea are icre...pestele ce mai are...???

abuz

anonymous

EXCELENTĂ.

abuz

anonymous

De cand mama dracului are fasolea icre ? Cred ca voua va lipseste o sula de cal (taiata fifideluta sau nu) cu verdeata si zeama de peste. Poate va vine mintea la cap. Poate ?! Nu sunt sigur ?!

abuz

anonymous

De ce sa facem icre de fasole, cand cele de peste, mai ales cele de stiuca, sunt cu mult mai gustoase? E ca si cum am bea "nechezol" in loc de cafea!

abuz

anonymous

Arata gustoasa am sa fac si eu

abuz

anonymous

Asa mai merge. Fara multe grasimi fara multe moioneze.Pur si simplu ati exagerat dand 2 saptamani numai retete cu maioneza..Poate va uitati si ce contine aceasta maioneza chiar daca este facuta in casa .Sa nu mai vorbim de cea din magazin...

abuz