Fasolea se da prin masina de tocat carne sau prin robot, avand insa grija sa nu o pasam prea mult pentru a nu deveni crema.
O textura mai neomogena este indicata. Adaugam uleiul, zeama de lamaie, sarea si ceapa si amestecam cu o lingura. Servim cu ardei, rosii, masline, paine prajita etc.
De cand mama dracului are fasolea icre ? Cred ca voua va lipseste o sula de cal (taiata fifideluta sau nu) cu verdeata si zeama de peste. Poate va vine mintea la cap. Poate ?! Nu sunt sigur ?!
Asa mai merge. Fara multe grasimi fara multe moioneze.Pur si simplu ati exagerat dand 2 saptamani numai retete cu maioneza..Poate va uitati si ce contine aceasta maioneza chiar daca este facuta in casa .Sa nu mai vorbim de cea din magazin...
Comentarii:
Gustos
F.buna,gustoasa
OK !
E o aberație...Daca fasolea are icre...pestele ce mai are...???
EXCELENTĂ.
De cand mama dracului are fasolea icre ? Cred ca voua va lipseste o sula de cal (taiata fifideluta sau nu) cu verdeata si zeama de peste. Poate va vine mintea la cap. Poate ?! Nu sunt sigur ?!
De ce sa facem icre de fasole, cand cele de peste, mai ales cele de stiuca, sunt cu mult mai gustoase? E ca si cum am bea "nechezol" in loc de cafea!
Arata gustoasa am sa fac si eu
Asa mai merge. Fara multe grasimi fara multe moioneze.Pur si simplu ati exagerat dand 2 saptamani numai retete cu maioneza..Poate va uitati si ce contine aceasta maioneza chiar daca este facuta in casa .Sa nu mai vorbim de cea din magazin...