Icre de stiuca batute

Altele
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Pentru ornat :

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Scoateti icrele din frigider cu o jumatate de ora inainte sa incepeti sa le preparati. Amestecati icrele la mixerul de bucatarie, adaugand cate putin ulei si suc de lamaie. Icrele de stiuca sunt foarte gustoase, dar consuma mult ulei, asa ca nu va speriati daca la un moment dat vi se pare ca s-au taiat, ci continuati sa le amestecati cu ulei si suc de lamaie.
  • Apoi adaugati ceapa data pe razatoare, le mai amestecati putin si gata. Va dati seama ca icrele sunt gata daca nu mai curg, ci s-au intarit.
  • Le puteti orna cu ardei rosu si castravete si le serviti ca aperitiv la un meniu special, cum ar fi cel de Revelion.
  • Icrele gata ornate se pastreaza cel mai bine la frigider.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Grozav

abuz

anonymous

Foarte bune si gustoase amm ah am dea bia astept sa le scot de la macerat

abuz