Crap pane cu sos alb

Crap pane cu sos alb
Altele
4 porții
Ușor
45 min

Peste rumenit pus la cuptor cu sos de iaurt si usturoi

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se taie pestele in bucati medii si se trece printr-un jet de apa rece dupa care se tamponeaza cu servetele.
  • Intr-o farfurie se amesteca faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul.
  • Se trece pestele prin aceasta compozitie si se pune la prajit intr-o tigaie.Dupa ce pestele a prins o culoare aurie se scoate deoparte.
  • Pestele prajit se pune intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si se stropeste cu zeama de lamaie.Se lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
  • Separat se face sosul din usturoiul pisat marunt si iaurtul.
  • Pestele se serveste impreuna cu sosul alb.
LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
28/09/2013

O delicatesa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/04/2014

HMMMMMMMMMMMMMMM

(0) (0) abuz
24/03/2014

Este o reteta ,usoara dar foarte delicioasa

(0) (0) abuz
21/12/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
02/11/2013

Excelent!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
28/09/2013

Sunt o mincatoare de crap si oricum este facut e fffffffffffbun

(0) (0) abuz
30/05/2013

Exceptional...waw...

(0) (0) abuz
09/01/2013

Am gatit si mi-a iesit excelent!!!! puteti incerca cu incredere

(0) (0) abuz
21/11/2012

Forte buna

(0) (0) abuz
13/11/2012

Iti lasa gura apa...

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2