Crap pane cu sos alb

Peste rumenit pus la cuptor cu sos de iaurt si usturoi
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se taie pestele in bucati medii si se trece printr-un jet de apa rece dupa care se tamponeaza cu servetele.
- Intr-o farfurie se amesteca faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul.
- Se trece pestele prin aceasta compozitie si se pune la prajit intr-o tigaie.Dupa ce pestele a prins o culoare aurie se scoate deoparte.
- Pestele prajit se pune intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si se stropeste cu zeama de lamaie.Se lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
- Separat se face sosul din usturoiul pisat marunt si iaurtul.
- Pestele se serveste impreuna cu sosul alb.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: