Se taie pestele in bucati medii si se trece printr-un jet de apa rece dupa care se tamponeaza cu servetele.
Intr-o farfurie se amesteca faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul.
Se trece pestele prin aceasta compozitie si se pune la prajit intr-o tigaie.Dupa ce pestele a prins o culoare aurie se scoate deoparte.
Pestele prajit se pune intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si se stropeste cu zeama de lamaie.Se lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
Separat se face sosul din usturoiul pisat marunt si iaurtul.
Comentarii (11):
O delicatesa
HMMMMMMMMMMMMMMM
Este o reteta ,usoara dar foarte delicioasa
Foarte buna
Excelent!!!!!!!!!
Sunt o mincatoare de crap si oricum este facut e fffffffffffbun
Exceptional...waw...
Am gatit si mi-a iesit excelent!!!! puteti incerca cu incredere
Forte buna
Iti lasa gura apa...