Petitchef

Crap in aluat crocant de bere

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Bucatile de peste se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline, zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.

    Separat se pregateste un aluat de consistenta unei smantani mai tari astfel: se bate bine oul, se adauga berea si apoi se incorporeza malaiul si faina putin cate putin astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Adaugam in aluat si putin marar uscat si amestecam bine.

    Incingem intr-o tigaie uleiul in care am pus si untul.Dam pestele prin aluatul de mai sus si apoi il punem in tigaia cu ulei incins.Prajim la foc potrivit , chiar mic,circa 5 min. pe fiecare parte pana ce acesta se rumeneste frumos.Nu trebuie sa prajim la foc mare deorece riscam ca pestele sa nu se faca doar sa se arda aluatul.Cand pestele este gata facut se scoate pe o hartie absorbanta .

    Servim alaturi de o garnitura , eu am preferat o garnitura cu cus-cus.


Poze

Crap in aluat crocant de bere
Crap in aluat crocant de bere - poza 2

Întrebări:




Comentarii (22):

11/09/2015

Fain tare

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/09/2015

Reteta e buna cu mentiunea ca focul trebuie sa fie mediu spre mare; pestele oricum se face repede, iar daca tinem aluatul ala cite 5 minute pe fiecare parte, cind il, scoatem va fi imbibat cu ulei. verificat.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/09/2015

DEOSEBIT DE GUSTOS, CROCANT, AERISIT SI ASPECTUOS. FELICITARI, DRAGII MEI COPII HARNICUTI SI ISTETI

(0) (0) Abuz
12/09/2015

Arata Super,Super WOW.

(0) (0) Abuz
12/09/2015

Delicios!

(0) (0) Abuz
11/09/2015

Arata super,gustoas

(0) (0) Abuz
11/09/2015

F bun si crocant !

(0) (0) Abuz
11/09/2015

Interesant aluatul cu bere!

(0) (0) Abuz
27/03/2015

Excelent si usor de gatit

(0) (0) Abuz
24/03/2015

Arata extraordinar... Mai multe comentarii dupa ce o pregatesc

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează