Crap in aluat crocant de bere
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Bucatile de peste se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline, zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.
Separat se pregateste un aluat de consistenta unei smantani mai tari astfel: se bate bine oul, se adauga berea si apoi se incorporeza malaiul si faina putin cate putin astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Adaugam in aluat si putin marar uscat si amestecam bine.
Incingem intr-o tigaie uleiul in care am pus si untul.Dam pestele prin aluatul de mai sus si apoi il punem in tigaia cu ulei incins.Prajim la foc potrivit , chiar mic,circa 5 min. pe fiecare parte pana ce acesta se rumeneste frumos.Nu trebuie sa prajim la foc mare deorece riscam ca pestele sa nu se faca doar sa se arda aluatul.Cand pestele este gata facut se scoate pe o hartie absorbanta .
Servim alaturi de o garnitura , eu am preferat o garnitura cu cus-cus.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Fain tare
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta e buna cu mentiunea ca focul trebuie sa fie mediu spre mare; pestele oricum se face repede, iar daca tinem aluatul ala cite 5 minute pe fiecare parte, cind il, scoatem va fi imbibat cu ulei. verificat.
am gătit această rețetă
anonymous
DEOSEBIT DE GUSTOS, CROCANT, AERISIT SI ASPECTUOS. FELICITARI, DRAGII MEI COPII HARNICUTI SI ISTETI
anonymous
Arata Super,Super WOW.
anonymous
Delicios!
anonymous
Arata super,gustoas
anonymous
F bun si crocant !
anonymous
Interesant aluatul cu bere!
anonymous
Excelent si usor de gatit
anonymous
Arata extraordinar... Mai multe comentarii dupa ce o pregatesc
Punctează această reţetă