Petitchef

Crap prajit

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Crapul cumparat era unul de "Salonta", adica cu pielea neacoperita de solzi , asa ca l-a decapitat si i-a taiat coada si bucatile de carne care sunt pana la burta crapului, bucati din care se va face o ciorba pescareasca.
  • L-a curatat de cativa solzi pe care ii avea, i-am scos urechile si organele interne. I-a scos si laptii, pentru ai prajii si pe acestia.
  • L-a spalat bine in apa rece si l-am pus pe servetele de hartie pentru a se scurge de apa.A portionat crapul pe bucatele, tocmai bune de prajit in tigaie .Felia de crap pe care am ales-o pentru prajit a trecut-o prin faina si dupa ce a considerat ca este acoperita in totalitate cu faina a scuturat-o de surplusul acesteia. A incins tigaia cu ulei si a introdus bucata de crap in uleiul incins.
  • L-a prajit 2-3 minute, in asa fel incat sa nu avem carne cruda in interiorul bucatii de peste.Il intoarcem si pe partea cealalta si-l prajim.
  • Trebuie sa fim siguri ca aceasta bucatica de peste este gatita in intregime. A pregatit in paralel si un piure de cartofi, prin curatarea a trei cartofi medii si taierea in bucati cat de cat egale, pentru a se fierbe in acelasi timp.Fierbem cartofii max. 20 de minute. Oricum, ii putem incerca cu furculita daca sunt fierti indeajuns.Cand cartofii s-au fiert, ii zdrobim cu furculita punem untul si laptele si amestecam pana obtinem o consistenta dorita.


Poze

Crap prajit
Crap prajit - poza 2
Crap prajit - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

06/08/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/04/2014

Da...EXCELENT..

(0) (0) Abuz
19/12/2013

Super!

(0) (0) Abuz
03/08/2013

Super bun

(0) (0) Abuz
22/07/2013

CARTOII NATUR AU RAMAS LA ACEASTA BUNA RETETA

(0) (0) Abuz
12/07/2013

Yami, Yami

(0) (0) Abuz
19/12/2011

O sa fac si eu in citeva momente,iam-iam

(0) (0) Abuz
Cocolino
Cocolino, 11/10/2010

Iami

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 10/10/2010

Arata superb...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine vegetarian
Tajine vegetarian
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează