Citeva linguri de apa minerala carbogazoasa. dupa cum vedeti ,lipseste piinea inmuiata,imi pare un non-sens sa mincam piine cu piine, procesul de preparare este simplu de tot,mixam icrele simple citeva secunde,apoi adaugam,in fir subtire si sub mixare continua,uleiul,masa de icre se va ingrosa si va ingloba uleiul,la acest moment firul de ulei adaugat se poate "ingrosa",adica putem adauga ulei mai mult.dupa ce terminam de adaugat uleiul,continuam cu aditia zemei de lamiie si a apei minerale ,pina obtinem consistenta necesara .ele nu trebuie sa curga ci sa aiba consistenta ,sa le putem servi pe o bucatica de lipie sau piine prajita.sau de ce nu,pe o bucatica de tulpina aeriana de telina.
Le putem servi simple,ca atare,amestecate cu patrunjel tocat marunt sau ceapa rasa,depinde ce preferinte aveti.eu am ales semintele de rodie, acrisoarele mi-au parut perfecte in acest anotimp, iar contrastul coloristic obtinut, estetic.
In continuare as vrea sa multumesc tuturor celor care aici,pe retete in imagini sau pe facebook mi-au adresat urari cu ocazia aniversarii zilei mele de nastere.
A ramas profund impresionata de puntile virtuale care se nasc si dau la iveala ce este bun si frumos in noi,indiferent de spatiul care ne gazduieste. si pentru cei care nu sunt din romania.
Comentarii:
Super am facut deja
Super!!!
Foarte bune si gustoase
:(
Foarte simplu
Buna! eu am facut aceasta salata de icre si nu pare buna e extraordinara . imi plce! like
Pare bun