Pizza crown
Incercati aceasta coroana cu mozzarella si patrunjel! Mingii mici, crocante la exterior si fragede la interior, pe care toata lumea le poate rontai individual sau le poate inmuia in sosul de rosii :-) Incercati reteta alaturi de explicatiile noastre de mai jos ↓ ↓
Ingrediente
5
Materiale
- disc de taiat biscuiti cu diametrul de 7,5 cm
- tava coroana de 25 cm diametru
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
Combinati untul topit, usturoiul tocat, patrunjelul tocat si sarea.
Desfasurati aluatul de pizza si taiati cercuri cu discul de taiat biscuiti.
Asezati o mini bila de mozzarella in centrul discului de aluat. Formati o minge, sigiland totul bine.
Cufundati bila in amestecul de unt topit.
Aranjati bilele intr-o matrita in forma de coroana. Coaceti 30 minute la 190° C, pana se rumenesc.
Gata! Puneti un castron cu sos de rosii in centru pentru a inmuia bilele! : D
Observații
* Simtiti-va liber sa va umpleti bilele cu branza preferata si sa le inmuiati in sosul preferat!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!