Pizza cu blat de conopida

Felul principal
2 porții
Ușor
1 oră

De obicei am tendința să găsesc diferite alternative mai dietetice la mâncărurile noastre preferate, să mâncăm fără griji. Am găsit o soluție super ingenioasă pentru blatul de pizza, care este crocantă, gustoasă și sănătoasă.

Ingrediente

2

Blat:

Preparare

Preparare45 min
Gătire15 min
  • Pizza cu Blat de Conopida - Preparare etapa 1- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;
    - Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;
  • Pizza cu Blat de Conopida - Preparare etapa 2- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;
    - Bateți ouăle bine cu puțină sare;
    - Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;
    - Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;
  • Pizza cu Blat de Conopida - Preparare etapa 3- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;
    - Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;
    - Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;
    - Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;
Bake_Up_ArtistBake_Up_Artist

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Chiar voiam un alt fel de aluat! Super tare!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte interesant ! In mod cert voi incerca reteta, pare foarte bună mai ales pt copii.

abuz

anonymous

Fara blat din faina, interesanta reteta , am sa o incerc-multumim pentru reteta !

abuz