Se prajesc feliile de paine pe ambele parti. Se taie in cuburi mari mozzarella si se pun peste paine peste mozzarella se aseaza felii de kaizer.
Se dau la cuptor pana ce se topeste mozzarella si se rumeneste kaizer-ul.
In timp ce sta painea la cuptor, intr-un bol se zdrobeste catelul de usturoi si se freaca cu uleiul de masline si putina sare.Peste se adauga rosiile taiate cubulete si busuiocul maruntit.
Se scot din cuptor feliile de paine, peste fiecare se intinde cate o lingurita de rosii si se servesc calde.
O reteta buna facuta prafPaine prajita,la fel Kaizerul si apoi la cuptor de s-a ales praful. VAR i Pe painea prajita se pune mujdeiul de usturoi frecat cu sare si ulei,apoi se pun deasupra rosiile (de preferat cherry, nu mare).Se mai poate pune deasupra in functie de imaginatie,sunca taiata marunt , nu Kaizer, apoi mozzarela /cascaval/telemeadate pe razatoare. VAR II Fara a fii prajita painea se folosesc aceleasi ingrediente si in aceasi ordine se vor pune intr-o tava la cuptor incins cca 10 min. Asa este reteta originala,improvizatiile fara stiinta anuleaza gusturile si calitatiile
Excelenta reteta si usor de facut.am ce imi trebuie in afara de kaizer, dar o sa pun altceva si gata masa-pofta buna.Va mai spun ceva, am facut chiar acum aceasta reteta, am facut cu felii de salam uscat, dar nu le-am bagat la cuptor, ci le am acum pe ochi la aragaz - la grilul cu gratar si capac, arata excelente feliile de paine - bruschette, este prea cald -35 de grade ca sa le mai coc la cuptor. Incercati si cred ca o sa fiti multumite/multumiti- ah ce frumos miroase, va fac pofte
Comentarii:
Apetisante
O reteta buna facuta prafPaine prajita,la fel Kaizerul si apoi la cuptor de s-a ales praful.
VAR i Pe painea prajita se pune mujdeiul de usturoi frecat cu sare si ulei,apoi se pun deasupra rosiile (de preferat cherry,
nu mare).Se mai poate pune deasupra in functie de imaginatie,sunca taiata marunt , nu Kaizer, apoi mozzarela /cascaval/telemeadate pe razatoare.
VAR II Fara a fii prajita painea se folosesc aceleasi ingrediente si in aceasi ordine se vor pune intr-o tava la cuptor incins cca 10 min.
Asa este reteta originala,improvizatiile fara stiinta anuleaza gusturile si calitatiile
Excelenta reteta si usor de facut.am ce imi trebuie in afara de kaizer, dar o sa pun altceva si gata masa-pofta buna.Va mai spun ceva, am facut chiar acum aceasta reteta, am facut cu felii de salam uscat, dar nu le-am bagat la cuptor, ci le am acum pe ochi la aragaz - la grilul cu gratar si capac, arata excelente feliile de paine - bruschette, este prea cald -35 de grade ca sa le mai coc la cuptor. Incercati si cred ca o sa fiti multumite/multumiti- ah ce frumos miroase, va fac pofte
"se pune peste" dar nu spui ce fel de peste.
Excelente!
Excelent
Ffffffff bun