Iata o reteta cu care nu veti da niciodata gres. Am mancat ceva asemanator intr-un bar dint-un orasel din nordul Italiei, am adaptat-o intr-o oarecare masura la ingredientele ce se gasesc in romania si rezultatul nu mi-a inselat deloc asteptarile.
Se prajesc feliile de paine pe ambele parti.
Se taie in cuburi mari mozzarella si se pun peste paine...peste mozzarella se aseaza felii de kaizer (puneti mai multe felii pt ca se vor strange la caldura), se dau la cuptor pana ce se topeste mozzarella si se rumeneste kaizer-ul...
In timp ce sta painea la cuptor, intr-un bol se zdrobeste catelul de usturoi si se freaca cu uleiul de masline si putina sare.Peste se adauga rosiile taiate cubulete si busuiocul marunit
Se scot din cuptor feliile de paine, peste fiecare se intinde cate o lingurita de rosii (nu foarte mult ca sa nu acopere gustul) si se servesc calde..
Comentarii:
Am incercat-o ... E o rețeta care poate sa o facă un copil!
Foarte gustos!
F.gustos
Foarte gustos!
Rteta pare a fi delicioasa. Nu am inteles cand se pune usturoiul frecat cu ulei de masline?
"Peste se adauga", ce fel de peste si ce cantitate?
O reteta gustoasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!