Gustarea noastră preferată când este cald? O bruschetta super crocanta si mai presus de toate cu generozitate ornată ;-) Aici am așezat roșii coapte și o burrata moale. Cu câteva frunze de busuioc în plus, te vei simți de parcă ai fi în Italia ;-) Cel mai bun toast din lume este al tău ♥
Spălați roșiile cherry și aranjați-le într-un vas pentru gratinat. Turnați un strop de ulei de măsline, adaugați sare, piper, rozmarin uscat și un cățel de usturoi zdrobit.
Amestecați totul și dați la cuptor pentru 30 de minute la 200°C. Prăjiți semințele de pin într-o tigaie fierbinte până se rumenesc.
Setați cuptorul la modul grill la 230°C și prăjiți pâinea bruschetta timp de 5 minute. Puteți folosi și pâine feliată unsă cu ulei de măsline.
Așezați roșiile coapte peste pâinea prăjită, puneți deasupra burrata. Stropiți cu ulei peste burrata, asezonați cu sare și piper. Presărați cu semințe de pin prăjite și decorați cu frunze de busuioc.
Pâinea folosita aici a fost foarte mare, în realitate se pot face două sandvișuri cu aceste cantități! :-)
De asemenea, puteți prezenta aperitivul astfel: Transferați roșiile coapte într-un bol sau o farfurie adâncă. Puneți burrata deasupra. Adăugați semințele de pin și frunzele proaspete de busuioc. Puneți sare, piper, ulei de măsline și felii mici de pâine prăjită (sau proaspătă) pe margine.