Incalziti cuptorul la 180- grade. Ungeti cu unt o tava de cuptor.
Intr-o cratita marime medie topiti untul la foc mic; caliti ceapa si usturoiul, adaugati faina incorporand-o usor.
Turnati supa de pui sau apa; lasati ingredientele sa fiarba la foc mic pana obtineti un sos de consistenta mai groasa.
Adaugati 50 grame din branza rasa, amestecati pana se topeste branza. Puneti bucatile de pui, rosiile, ardeiul gras, inimile de anghinare, caperele si busuiocul. Amestecati ingredientele.
Adaugati pastele fierte, mixati si turnati budinca de paste cu branza si carne de pui in tava pregatita anterior. Deasupra presarati restul de branza rasa (400 grame).
Budinca de paste cu branza si carne de pui se da in cuptorul incins timp de 30 minute sau pana se rumeneste.
Comentarii (12):
Mersi de reteta super delicios
Super bună.
Fbuna ,gustoasa
Super
Sofisticata la maximum
Excelent
Azi o fac multumesc pt idee
SUPER
Superba reteta
Super