Se fierb pastele in apa clocotita cu un praf sare 10 minute,se scurg, se clatesc cu apa rece si se tin in strecuratoare. Separat amestecam branza de vaci cu zaharul, ouale batute, vanilia , coaja de lamaie si turnam peste pastele fierte, omogenizam si punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Deasupra se toarna laptele caldut, se niveleaza si se da la cuptorul cald cam 30 minute pana prinde crusta aurie deasupra.Se taie dupa ce s-a racit in bucati pe care le pudram cu zahar.Pofta buna!
Comentarii (39):
Foarte buna
Binentele eu amfolosit branza nici dulce nici sarata...ha hah ha
Bunicica
Este oribila si eu puteam sa fac asa dezastu
Excelent
Excelent!
F buna reteta
Foarte foarte buna ,imi place
Delicios
Daca nu am branza dulce pot sa inlocuiesc cu altceva?