Budinca de paste

Ingrediente
5
Cost estimat: 3.66Euros€ (0.73€/porție)
Preparare
Preparare1 oră
Gătire30 min
- Se fierb pastele in apa clocotita cu un praf sare 10 minute,se scurg, se clatesc cu apa rece si se tin in strecuratoare. Separat amestecam branza de vaci cu zaharul, ouale batute, vanilia , coaja de lamaie si turnam peste pastele fierte, omogenizam si punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Deasupra se toarna laptele caldut, se niveleaza si se da la cuptorul cald cam 30 minute pana prinde crusta aurie deasupra.Se taie dupa ce s-a racit in bucati pe care le pudram cu zahar.Pofta buna!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 614Kcal
- Carbo: 135.2g
- Grăsimi: 3.1g
- Grăsimi sat.: 1.1g
- Proteine: 8.3g
- Fibre: 4.3g
- Zahăr: 90g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 29
Informații nutriționale pentru 1 porție (230g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Binentele eu amfolosit branza nici dulce nici sarata...ha hah ha
am gătit această rețetă
anonymous
Bunicica
am gătit această rețetă
anonymous
Este oribila si eu puteam sa fac asa dezastu
am gătit această rețetă

bulik_b2013
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent!
am gătit această rețetă
Rosu
F buna reteta
anonymous
Foarte foarte buna ,imi place
anonymous
Delicios
anonymous
Daca nu am branza dulce pot sa inlocuiesc cu altceva?