Budinca de paste cu sunca
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.
Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si
sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul
ras,patrunjelul, smantana si ouale batute
si amestecate cu condimentele.
Amestecam usor.
Se pune compozitia intr-un vas si se da
la cuptor pentru 25-30 minute.
Recomandarea mea:
Se serveste calda cu salata verde , cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Interesanta reteta,merita facuta,cred ca e si buna.
anonymous
Foarte bun !
anonymous
Vegeta? Tu vrei chiar sa ne otravesti?
C
costi1960
Orice bomba calorica este al naibii de buna...
anonymous
Gustoasa,usor de executat
E
edithke
EXCELENT
B
bodea iuliana
Ciupercile se fac,daca sunt complet crude la inceput?In rest mise pare gustoasa.Cred ca vegeta nu e necesara,avand in vedere celelalte condimente.
anonymous
Buna
anonymous
Foarte buna, trebuie repetata.
anonymous
Cred ca este foarte buna.