Budinca de paste cu sunca

Felul principal
4 porții
Ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.
    Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si
    sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul
    ras,patrunjelul, smantana si ouale batute
    si amestecate cu condimentele.

    Amestecam usor.

    Se pune compozitia intr-un vas si se da
    la cuptor pentru 25-30 minute.
    Recomandarea mea:
    Se serveste calda cu salata verde , cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana.
PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Interesanta reteta,merita facuta,cred ca e si buna.

abuz

anonymous

Foarte bun !

abuz

anonymous

Vegeta? Tu vrei chiar sa ne otravesti?

abuz

costi1960

Orice bomba calorica este al naibii de buna...

abuz

anonymous

Gustoasa,usor de executat

abuz

edithke

EXCELENT

abuz

bodea iuliana

Ciupercile se fac,daca sunt complet crude la inceput?In rest mise pare gustoasa.Cred ca vegeta nu e necesara,avand in vedere celelalte condimente.

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Foarte buna, trebuie repetata.

abuz

anonymous

Cred ca este foarte buna.

abuz
  • pagina 1 / 2