Luam o foaie de hirtie de copt, o udam bine, scurgem si scuturam hirtia de apa si captusim cu ea o tava nu prea mare, in care rasturnam compozitia de oua, nivelind cit de cit cu furculita. In cuptorul preincalzit in prealabil la 180 de grade, bagam blatul de oua pentru circa 10 minute.
Spanacul il taiem marunt si adaugam un picut de sare taiem si mozzarella cuburele micute si umplem blatul.atentie, nu trebuie sa exagerati cu umplutura, altfel nu veti putea rula foaia si se va rupe, de aceea eu am pus mai putin pentru ca 200 g mi s-a parut prea mult.
Rulam foaia, o invelim in hirtie de copt pe care o rulam, iar la capete rasucim hirtia ca cea de la bomboane iar capetele le bagam sub rulada. Dam rulada din nou la cuptor, de data aceasta pentru 15 minute.Desfacem hirtia, taiem feliute si papam rulada calduta.