Petitchef

Ciuperci umplute cu branza si sunca

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se rup piciorulele de la ciuperci, se spala si se curata.Intr-o tava unsa cu putin ulei se pun palariile, se presara putina sare si piper pe fiecare si se introduce tava in cuptorul incalzit.
  • Usturoiul si piciorusele de la ciuperci se taie marunt si se pun la calit in ulei pana scade putin zeama nu trebuie sa fie facute decat pe jumatate.se adauga sunca sau alt mezel taiat cubulete, branza rasa, patrunjel, sare, piper si oul.
  • Cu aceasta compozitie se umplu palariile de ciuperci , se presara pesmet si se da la cuptor.cand sunt gata se pun feliute de cascaval si se mai lasa 2 minute in cuptor pana se topeste.


Poze

Ciuperci umplute cu branza si sunca
Ciuperci umplute cu branza si sunca - poza 2
Ciuperci umplute cu branza si sunca - poza 3
Ciuperci umplute cu branza si sunca - poza 4
Ciuperci umplute cu branza si sunca - poza 5
Ciuperci umplute cu branza si sunca - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Croissante cu sunca
Croissante cu sunca
3 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează